Biletul Zilei - 17 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 17 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Washington Wizards - New York Knicks si Barcelona - Levante, la o cota totala de 2.62.Washington Wizards - New York Knicks (ora 22:00)


Este partida de NBA ce se va desfasura la Londra, asa ca niciuna dintre formatii nu va beneficia de avantajul terenului propriu. La Wizards, chiar este o mare diferenta intre ce joaca "afara" si ce pune acasa, mai ales defensiv. In atac, contra unei aparari ca a celor de la Knicks, care vor fi lipsiti si de omul "mare", Kanter, lucrurile ar trebui sa stea bine. Fara Wall, Beal a preluat toate atributiile si se descurca excelent pana acum, conducandu-si formatia spre multe partide cu o groaza de puncte. Se pare ca Washington inca n-a abandonat lupta pentru play-off.

Fara turc pe postul de pivot, New York probabil va aborda un ritm mai alert in ofensiva. Knox pe patrunderi si Hardaway Jr pe aruncari ar trebui sa-i poarte pe Knicks la peste 110 puncte. Wizards s-au impus in ambele partide din sezon, 108-95, acasa, si 110-107, in deplasare. La Londra, punctele vor fi mai multe.Barcelona - Levante (ora 22:30)


Barcelona a pierdut prima mansa din Cupa Spaniei, 1-2, insa este destul de clar ca Valverde n-a vrut sa forteze in ambele partide. Dupa Levante, Barca a invins, acasa, pe Eibar, scor 3-0. Messi si Suarez isi vor face aparitia, cel mai probabil, asta pentru ca trupa catalana are meci tot pe teren propriu in campionat, cu Leganes. Calificarea este o prioritate, chiar daca nu una de nivel ridicat.

In plus, dupa vanzarea lui Munir, sunt si mai putine solutii in ofensiva. Levante este o echipa de atac in deplasare, marcand in 8 dintre ultimele 9 partide in toate competitiile. Este clar ca vom vedea goluri. In campionat, Barca a castigat in deplasare cu 5-0.