Biletul Zilei - 16 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Biletul Zilei - 16 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Gibraltar - Armenia si Olanda - Franta, la o cota totala de 2.83.Gibraltar - Armenia (ora 21:45)


Gazdele au produs o imensa surrpiza atunci cand au castigat in Armenia, scor 1-0. A fost prima victorie intr-un meci oficial pentru Gibraltar si chiar n-a mai contat ca armenii au dominat tot meciul, irosind sanse imense de-a marca. Ambele formatii aveau sa castige in runda urmatoare, Armenia, 4-0 cu Macedonia, tot acasa, iar Gibraltarul, pe teren propriu, 2-1 cu Liechtenstein. In teorie, si gazdele mai au sanse de-a se clasa pe prima pozitie, dar aceasta disputa are importanta mare pentru armeni. In functie de rezultatul din cealalta partida, un succes aici ii plaseaza intr-o pozitie foarte buna pentru castigarea grupei. Cred ca vom vedea un meci spectaculos, cu multe ocazii de poarta, chair daca se va juca pe un teren artificial.Olanda - Franta (ora 21:45)


Lipsa lui Umtiti, accidentat, a facut ca Franta sa aiba o defensiva tot mai fragila in ultima vreme. Astfel, campioana mondiala a incasat gol in ultimele trei dispute, toate pe teren propriu. In aceasta grupa de Nations League, formatia condusa de Didier Deschamps este pe prima pozitie, iar un egal in Olanda ii asigura incheierea pe primul loc.

De cealalta parte, Olanda arata mult mai bine in ultima vreme. A pierdut la limita in Franta, 1-2, dar apoi a zbrobit-o pe Germania, scor 3-0. Plus c-a mai scos un egal in amicalul cu Belgia, scor 1-1. Un joc pozitiv din partea uneo echipe ce-a aratat groaznic in ultimele doua preliminarii. 

Cum gazdele au nevoie de o victorie, iar Nations League nu este cel mai important obiectiv, ma astept sa avem un meci deschis, cu ocazii la ambele porti. Nu m-ar mira sa vedem un GG.