Biletul Zilei - 16 decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 16 decembrie 2018, format din trei evenimente, Levante - Barcelona, AS Roma -Genoa si Lyon - Monaco, la o cota totala de 3.23.Levante - Barcelona (ora 21:45)


Catalanii se deplaseaza la una dintre cele mai spectaculoase formatii din LaLiga. Ba chiar as spune ca, in acest moment, Barcelona si Levante practica un fotbal total axat pe ofensiva. Doar ca oaspetii sunt pe primul loc, cu 31 de puncte, golaveraj 41-19, in timp ce gazdele se afla pe locul 7, cu 22 de puncte, golaveraj 27-25. Levante are o singura infrangere in ultimele 10 partide in toate competitiile, iar acum vine dupa un 4-4 la Eibar.

Dupa cum putem observa, niciuna dintre defensive nu straluceste. In fata lui Messi, Levante cu siguranta va suferi pe faza de aparare. Dar va avea ocaziile sale pe contraatac. In sezonul precedent, am avut un meci colosal aici, 5-4 pentru Levante.AS Roma - Genoa (olra 21:30)


Roma nu se gaseste intr-o forma extraordinara, fiind fara victorie de cinci partide in toate competitiile. In ultimele patru dispute, a incasat de fiecare data doua goluri, ultima data la Plzen, in Champions League. In ceea ce priveste campionatul, romanii se gasesc pe locul 8, cu 21 de puncte, golaveraj 26-20. Pe teren propriu, au irosit deja destule puncte, castigand doar 3 dintre cele 7 dispute. De cealalta parte, Genoa se gaseste pe locul 15, cu 16 puncte, golaveraj 20-30. Nu se descurca foarte bine in deplasare, incasand 20 dintre cele 30 de goluri.

Este evident ca trupa gazda are nevoie de cele 3 puncte pentru a-si reveni. Este greu in aceasta perioada fara Dzeko, dar Di Francesco are totusi solutii pe faza ofensiva.Lyon - Monaco (ora 22:00)


Perturbat de violentele de pe strazi, fotbalul din Franta mai are cateva meciuri care se disputa in aceasta runda. Printre ele se afla si Lyon - Monaco, un duel extrem de tare in urma cu doar un sezon. Acum insa, gazdele n-au cum sa piarda victoria. Mai ales la ce moral au dupa calificarea in optimile de finala ale Champions League. Desigur, intervine si oboseala, dar la ce lista de absente are Monaco, ne miram uneori ca Henry poate sa puna un prim 11 competitiv in teren. Oaspetii sunt pe locul 19 in Ligue 1, cu 13 puncte, golaveraj 16-24, in timp ce Lyon se afla pe pozitia a 4-a, cu 28 de puncte, golaveraj 26-20. 

Am avut cel putin 3 goluri in ultimele 6 dispute directe, dar nu pe asta vom paria, ci vom alege varianta mai simpla. Lyon are in acest moment o echipa mult mai experimentata si mai valoroasa si ar trebui sa se impuna.