Biletul Zilei - 15 septembrie 2018

Tipsterul legalbet, rossonero07, propune Biletul Zilei din data de 15 septembrie, intr-o cota de 3.93, format din trei evenimente, toate din fotbal.► Watford - Manchester United (ora 19:30)

Watford este una dintre surprizele acestei editii de Premier League, in acest moment aflandu-se in partea de sus a clasamentului, ocupand mai exact pozitia a treia, avand punctaj maxim, fiind depasita doar de Chelsea si Liverpool, care au un golaveraj mai bun. Manchester United are serioase probleme in acest sezon, incasand gol in trei din cele patru etape de pana acum, primind in total sapte goluri. Asadar, ma astept ca Watford sa faca o figura frumoasa si sa isi continue forma buna, de aceea mizez pe faptul ca va marca macar o data.► Borussia Monchengladbach - Schalke (ora 19:30)

Borussia Monchengladbach a inceput bine in noul sezon, in cele doua etape de pana acum adunand patru puncte, reusind o victorie cu Bayer Leverkusen, remizand apoi cu Augsburg. De partea cealalta, Schalke nu are deloc in start bun de sezon, pierzand in ambele etape, fiind invinsa atat de Wolfsburg, cat si de Hertha Berlin. In mod normal ar trebui sa asistam la un meci spectaculos, la fel cum au fost si ultimele cinci, cand s-a marcat la ambele porti, bazandu-ma pe faptul ca ambele vor cauta sa obtina un rezultat pozitiv.► Napoli - Fiorentina (ora 19:00)

Napoli si Fiorentina sunt doua dintre cele mai ofensive echipe din Serie A, marcand in total nu mai putin de 12 goluri. In aceasta disputa ar trebui sa asistam la un succes al napoletanilor, insa se pregatesc pentru debutul in aceasta editie de Liga Campionilor, astfel ca ramane de vazut cum vor aborda partida, de aceea voi evita pariurile pe soliste si voi lua in calcul varianta golurilor, bazandu-ma pe faptul ca se va marca in ambele reprize.