Biletul Zilei - 15 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 15 Octombrie 2018, format din doua evenimente, Luxemburg - San Marino si Spania - Anglia, la o cota totala de 3.22.



Luxemburg - San Marino (ora 21:45)


Chiar daca nu pare la prima vedere, este o diferenta mare intre cele doua nationale. Luxemburg a reusit sa faca egal cu Franta in preliminariile pentru Mondial, asa ca progresul acestui micut stat este vizibil. A castigat clar primele doua meciuri din grupa de Nations League, 4-0, acasa, cu Moldova, si 3-0, in deplasare, cu San Marino. A venit insa si o infrangere odata cu deplasarea in Belarus, scor 0-1. Oaspetii au avut totusi posesia, dar problema a venit la eficienta - un singur sut tras pe poarta.

Odata cu victoria Gibraltarului in Armenia, cred ca putem considera ca San Marino este cea mai modesta nationala europeana. A pierdut la zero toate cele trei dispute de pana acum - 0-5 in Belarus, 0-3, acasa, cu Luxemburg, si 0-2 in Moldova.

In tur a fost 2-0 pentru Luxemburg inca de la pauza, care a sutat de 31 de ori spre poarta adversa. Cred ca vom vedea spectacol.



Spania - Anglia (ora 21:45)


Este cel mai interesant meci al zilei de luni, insa la ce forma afiseaza ibericii, s-ar putea ca oaspetii sa nu poata sa faca nimic pentru a plecat de la Sevilla cu puncte. Dupa un Campionat Mondial dezamagitor, Spania l-a adus pe Luis Enrique pe banca, iar primele rezultate au fost pozitive - 2-1 in Anglia, 6-0, acasa, contra Croatiei, si 4-1 in Tara Galilor, joi, intr-un amical.

Anglia a fost semifinalista in Rusia, a afisat un joc destul de bun, dar Southgate pare decis sa faca niste experimente. Britanicii au inceput Liga Natiunilor cu o infrangere pe teren propriu, 1-2, cu Spania, iar apoi au remizat in Croatia, scor 0-0. Intre cele doua, a fost un amical castigat, acasa, cu Elvetia, scor 1-0. Ambele goluri ale englezilor au fost marcate de atacantul celor de la Manchester United, Rashford. Problema trupei lui Southgate este pe faza de constructie, iar englezii cu greu duc mingea in fata pe jos.

Si Spania experimenteaza destul de mult cu jucatorii, insa este mult mai usor sa integrezi fotbalisti noi intr-un sistem ce le permite sa aiba mingea mai tot timpul. Dintre cei reveniti la nationala, Paco Alcacer este intr-o forma de zile mari. Cred ca ibericii vor domina teritorial aceasta disputa, vor deschide repede scorul si se vor impune in cele din urma.