Biletul Zilei - 15 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 15 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Valladolid - Getafe si Valencia - Sporting Gijon, la o cota totala de 3.41.Valladolid - Getafe (ora 20:30)


Trupa gazda este fara victorie de cinci partide in toate competitiile, aflandu-se in campionat pe locul 14, cu 22 de puncte si un golaveraj de 17-21. In ultima runda, a scos un egal la Valencia, 1-1, intr-un meci in care a incasat 5 cartonase galbene. Adversara de azi, Getafe, sta mult mai bine in LaLiga, pe locul 6, cu 28 de puncte, golaveraj 21-16. 

Amandoua sunt formatii inchise, ce nu lasa mult spatiu in aparare si-si concentreaza eforturile la mijlocul terenului. In tur, Getafe s-a impus cu 1-0, gol venit in prelungiri, intr-un meci cu 5 cartonase galbene. Tinand cont de faptul ca-i returul, iar Valladolid se vede nevoita sa atace, nu cred ca va trece mult timp pana vor iesi scantei.Valencia - Sporting Gijon (ora 22:30)


Valencia a dezamagit in acest sezon, mai ales pe plan ofensiv. In LaLiga, se afla pe locul 11, cu 23 de puncte, marcand doar 17 goluri. Ce-i drept, a si incasat tot 17. Are o singura victorie in ultimele cinci meciuri in toate competitiile, dar macar are o serie de 8 partide la rand in care a reusit sa inscrie. Totusi, a si luat gol in ultimele 7.

Sporting Gijon ar fi trebuit sa se lupte pentru promovare, dar se afla abia pe locul 12 in liga secunda, cu 27 de puncte dupa 21 de runde, golaveraj 20-18.

Niciuna n-a impresionat in aceasta stagiune prin forta ofensiva, dar rezultatul din tur, 2-1 pentru Gijon, ne da sperante ca vom vedea goluri. "Liliecii" trebuie sa caute poarta, iar oaspetii sunt periculosi pe contraatac.