Biletul Zilei - 14 Decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 14 Decembrie 2018, format din doua evenimente, Sparta Rotterdam - Jong AZ si Celta Vigo - Leganes, la o cota de 2.58.Sparta Rotterdam - Jong AZ (ora 21:00)


Sparta se afla pe locul 2 in Eerste Divisie, cu 35 de puncte adunate in 17 etape, golaveraj 33-16. In ultima runda, a castigat, acasa, cu Almere, scor 6-1. Are cel mai bun atac din liga si toate planurile duc spre o promovare anul urmator. Pe teren propriu, formatia din Rotterdam a castigat opt partide si a remizat intr-una singura, 0-0 cu PSV. A marcat de 25 de ori in cele 9 meciuri.

Dincolo, Jong AZ joaca fara stres, iar asta se vede cumva in clasament - penultima pozitie, doar o singura victorie si 10 puncte, golaveraj 21-34. A doua cea mai slaba aparare din Eerste. In ultima etapa, a pierdut, acasa, cu Telstar, scor 0-2. A 5-a infrangere in ultimele 6 dispute de campionat. Sparta n-ar avea cum sa scape victoria aici si ma astept s-o obtina destul de lejer, cu minimum 3 goluri pe tabela.Celta Vigo - Leganes (ora 22:00)


Oaspetii si-au revenit intr-un mod spectaculos in ultima vreme. Desi ocupa doar locul 16, n-au pierdut in ultimele cinci meciuri de campionat, adunand 9 puncte. Astfel, au ajuns la un total de 17 dupa primele 15 runde din LaLiga. De cealalta parte, Celta Vigo are doua victorii la rand, ultima putin surprinzatoare, deoarece a venit in deplasare, 3-2 la Villarreal. Cu aceste doua succese, Celta a urcat pe locul 11 in Spania, cu 20 de puncte stranse.

Pe teren propriu, Celta Vigo a marcat 15 goluri in 8 meciuri. Asadar, ofensiva n-a fost niciodata punctul slab pentru elevii pregatiti de Cardoso. Doar ca trebuie sa puna ceva mai mult accent pe aparare. In stagiunea anterioara, Celta a castigat cu 1-0 pe teren propriu. In ciuda formei bune pe care o traverseaza Leganes, oaspetii vin la Vigo cu destul de multe absente, iar eu ma astept la o victorie din partea gazdelor.