Biletul Zilei - 13 Noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 13 Noiembrie 2018, format din doua evenimente, Federer - Thiem si Glasspool - Opelka, la o cota totala de 4.02.Federer - Thiem (ora 22:00)


Ambii au pierdut in prima partida din grupa si au nevoie de un succes acum pentru a ramane cu sanse reale la calificare. Roger a cedat in doua seturi in fata lui Nishikori, scor 6-7, 3-6, iar Dominic a pierdut cu Anderson, scor 3-6, 6-7. Problema elvetianului a fost ca n-a reusit sa salveze niciuna dintre cele doua mingi de break avute de japonez, asta si pentru ca Federer a gresit des atunci cand a vrut sa fie agresiv.

Dincolo, Thiem n-a avut nici macar o oportunitate de break in fata lui Anderson. Poate ca sud-africanul serveste bine, insa austriacul a fost ingrijorator de moale la retur. Asadar, in esenta, daca lui Federer i-a lipsit eficienta, Thiem n-a avut forta in lovituri. Interesant este ca h2h este 2-1 pentru Dominic, dar toate disputele au avut loc in 2016. Cred ca, desi nu ne-ar placea, Roger n-are cum sa iasa din grupe. A depus prea multa energie la Paris, iar acum nu mai are clarviziune. La aceasta cota, clar merita sa luam pe Dominic.Glasspool - Opelka (ora 22:30)


In primul tur la challengerul de la Champaign (SUA), avem acest duel, intre doi jucatori in perioade extrem de diferite ale carierei lor. Americanul Opelka vine dupa un turneu castigat, la Knoxville si a urcat pe locul 116 ATP, in timp ce britanicul Glosspool n-a reusit sa progreseze deloc in ultimii 3 ani, desi il vedeam capabil de performante mai bune, mai ales in sala.

Serviciul lui Opelka va face diferenta, asta pentru ca tanarul de 21 de ani este de aceeasi inaltime cu Ivo Karlovic, 2.11. Glasspool s-a retras la ultimul turneu la care a luat parte, la Charlotesville (SUA), asa ca nu se stie daca este 100%.