Biletul Zilei - 13 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 13 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Tottenham - Manchester United si Barcelona - Eibar, la o cota totala de 3.27.


5c3af0f061aff_1547366640.png


Tottenham - Manchester United (ora 18:30)


De cand a venit Solskjaer pe banca, Manchester United si-a castigat toate partidele, 4 in Premier League si una in Cupa Angliei, marcand cel putin doua goluri in toate meciurile. Insa adversarii n-au fost tocmai de cea mai buna calitate. United a jucat bine, insa asta si pentru c-a putut sa aiba initiativa. Cum Tottenham inca spera sa ramana in lupta pentru titlu, fiind la 9 puncte de Liverpool, dar cu un meci in minus, este clar ca Spurs vor dori sa aiba controlul asupra disputei.

In tur, elevii lui Pochettino au castigat cu 3-0, toate golurile fiind marcate in repriza secunda. Pe teren propriu, Tottenham n-a mai pierdut de sase meciuri si le-a castigat pe ultimele trei. Cred ca trupa gazda va forta mai mult poarta lui De Gea.



Barcelona - Eibar (ora 19:30)


In ultimele doua dispute directe desfasurate pe Camp Nou, am avut victorii ale Barcelonei cu 4-2 si 6-1. Chiar daca Eibar n-are un golaveraj prea impresionant, 21-25 in 18 runde, si vine dupa 5 remize, oaspetii raman mereu capabili de surprize in atac, dar si de greseli in aparare. In plus, pe langa faptul ca Barcelona trebuie sa-si pastreze avanasul fata de Atletico Madrid, gazdele vor lupta si pentru capitan.

Messi are 399 de goluri in LaLiga si ar fi frumos sa ajunga la cota 400 intr-un duel pe teren propriu. In ultimele doua partide cu Eibar de acasa, argentinianul a inscris de sase ori.