Biletul Zilei - 13 Decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 13 Decembrie 2018, format din doua evenimente, Dudelange - Betis si Leipzig - Rosenborg, la o cota totala de 2.58.Dudelange - Betis (ora 22:00)


Formatia din Luxemburg nu putem spune c-a dezamagit in grupa de Europa League, chiar daca n-a reusit pana acum sa stranga vreun punct. A jucat mereu cu foarte mult curaj, iar in etapa precedenta a condus-o pe Milan pe San Siro. Dincolo, Betis este liderul din aceasta grupa, cu 11 puncte, golaveraj 7-2, dupa trei victorii si 2 infrangeri. Dupa aspectul jocului, pare una dintre favoritele la castigarea trofeului.

In tur, ibericii s-au impus cu 3-0, dar toate golurile au fost marcate in repriza a doua. Raportul cornerelor a fost 5-3, dovada ca si Dudelange s-a apropiat cat de cat de poarta adversa. De fapt, luxemburghezii isi procura destul de des faze de poarta. Cum Betis va dori sa castige pentru a-si pastra primul loc, iar Dudelange va forta primul punct, cred ca vom avea o partida atractiva, cu faze de poarta si, automat, multe cornere.Leipzig - Rosenborg (ora 22:00)


Pentru a merge mai departe, Leipzig nu depinde doar de ea. Are nevoie de un succes cu Rosenborg, iar Celtic sa piarda disputa de acasa cu Salzburg. Evident, nu este un scenariu favorabil germanilor, dar au ajuns singuri in aceasta situatie, prin cele trei infrangeri suferite.

Rosenborg a pierdut tot pana acum, avand un golaveraj de 3-13. In mod clar, acest meci nu conteaza foarte mult pentru oaspeti, iar Leipzig ar trebui sa deschida destul de repede scorul. Ba chiar cred ca vom asista la un festival de ocazii la poarta nordicilor. In tur, Leipzig a castigat cu 3-1.