Biletul Zilei - 12 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 12 Octombrie 2018, format din trei evenimente, Arabia Saudita - Brazilia, Jong AZ - Jong Utrecht si Moldova - San Marino, la o cota totala de 3.18.


5bbfcb3ed1515_1539296062.png


Arabia Saudita - Brazilia (ora 20:45)


La Riyadh, Arabia Saudita intalneste Brazilia intr-un amical de lux, unul pe care sud-americanii sunt asteptati sa-l trateze cu destula seriozitate si sa trimita multe vedete in teren. Neymar este in lotul lui Tite si ar trebui sa inceapa in primul 11. De-asemenea, Fabinho, care n-a prins foarte multe minute la Liverpool, s-ar putea sa fie folosit pe fostul de fundas central. Sunt si ceva absente la oaspeti, printre care Marcelo, Willian, Fernandinho sau Paulinho, insa aria de selectie pentru Brazilia este impresionanta.

La ultima partida amicala, sud-americanii au trecut de El Salvador, scor 5-0. Arabia Saudita ar trebui sa aiba grija, mai ales ca baietii lui Pizzi vor incerca, cel mai sigur, sa iasa cu pasa din aparare. Gazdele vor incerca sa si contruiasca, asa ca noi mizam pe goluri.Jong AZ - Jong Utrecht (ora 21:00)


Campionatele importante sunt intrerupte pentru ca joaca nationalele, dar asta nu inseamna ca "scapam" de Eerste Divisie, din fericire. Jong AZ se afla pe locul 15 in campionat, cu o singura victorie in primele 8 runde. Totusi, a marcat de 12 ori, dovada ca ofensiva este la cote destul de inalte. Nu si defensiva, deoarece Jong AZ a incasat 16 goluri. Dincolo, oaspetii de vineri se regasesc pe locul 19, tot cu un singur succes in primele 8 etape, insa cu un punct mai putin. Si Jong Utrecht a incasat tot 16 goluri in 8 meciuri, dar atacul a fost ceva mai modest, cu doar 6 goluri marcate.

In stagiunea precedenta, Jong Utrecht a castigat ambele dispute. De fiecare data a fost o surpriza, deoarece Jong AZ juca mai bine. Nu cred ca se poate intampla aceeasi chestie de 3 ori la rand. Poate ca cele doua sunt apropiate in clasament, insa gazdele arata mult mai bine.Moldova - San Marino (ora 21:45)


Oare ce poti sa pariezi atunci cand evolueaza San Marino? Evident, primul gand te duce la faptul ca va incasa multe goluri, insa moldovenii nu alcatuiesc chiar cea mai eficienta formatie. Mai ales ca n-au mai castigat de 15 meciuri, oficiale si amicale. Asa ca baietii pregatiti de Alexandru Spiridon s-ar putea sa aiba probleme in a desface apararea celor din San Marino.

Dar o defensiva supraaglomerata intotdeauna va produce un lucru - faze fixe, in special cornere. Amatorii din San Marino vor incerca sa respinga orice minge ajunge in careul lor, indiferent de unde se va duce aceasta dupa. La ultimele cinci meciuri ale celor din San Marino, am vazut de fiecare data cel putin 10 cornere. Acum trebuie sa ajungem doar la 9.