Biletul Zilei - 12 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 12 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Girona - Alavaes si Villarreal - Getafe, la o cota totala de 2.40.Girona - Alavaes (ora 19:30)


Cele doua formatii s-au intalnit si-n Cupa Spaniei, iar Girona a avut castig de cauza, trecand cu scorul general de 4-3. In prima disputa am avut 2 cartonase, iar in cea de-a doua 5. In campionat, gazdele se afla pe locul 9, cu 23 de puncte, 20-22 golaveraj, in timp ce Alaves este pe locuri de Champions League, pozitia a 4-a, cu 31 de puncte, 21-18 golaveraj. Totusi, in deplasare, Alaves a suferit toate cele cinci infrangeri ale sale din LaLiga.

Spre deosebire de Cupa, ma astept la un duel cu o mai mare intensitate. Oaspetii nu vor sa "plece" de unde sunt acum, in timp ce Girona poate ataca locurile de Europa League cu un succes in fata celor de la Alaves. Varianta pe cartonase, dar una mai safe, pare ideala.Villarreal - Getafe (ora 21:45)


Gazdele au trei remize la rand, insa aceste trei puncte n-au putut s-o scoata pe Villarreal din zona retrogradarii, "submarinul galben" ramanand pe locul 19, cu 17 puncte, golaveraj 19-23. Villarreal a terminat la egalitate si primul duel din Cupa cu Espanyol, 2-2. Adversara de azi, Getafe, a cedat in runda anterioara, 1-2, acasa, cu Barcelona, dar la capatul unui meci strans, in care trupa madrilena putea sa gaseasca si un punct. Ramane singura infrangere din ultimele 8 partide in toate competitiile, deoarece Getafe a trecut si de Valladolid in prima mansa din Cupa, 1-0.

In stagiunea precedenta, la Villarreal, am avut 8 cartonase galbene si 2 penalty-uri irosite de oaspeti. Se anunta un duel tensionat, in care gazdele trebuie sa faca tot posibilul pentru cele trei puncte.