Biletul Zilei - 11 Decembrie 2018

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 11 Decembrie 2018, format din doua evenimente, Barcelona - Tottenham si Liverpool - Napoli, la o cota totala de 2.38.Barcelona - Tottenham (ora 22:00)


Catalanii sunt deja calificati in urmatoarea faza a competitiei, chiar de pe prima pozitie din grupa. Asa ca aceasta partida nu conteaza foarte mult pentru trupa lui Valverde. Totusi, Barcelona ar cam dori sa termine grupa neinfranta. Suarez va fi odihnit, in timp ce Arthuer, Rafinha, Sergio Roberto, Malcom si Umtiti sunt accidentati. Este sansa celor de la Tottenham sa obtina o calificare in ultimul moment, dar ar cam avea nevoie de victorie. Sau ca Inter sa se incurce, acasa, cu PSV. In orice caz, ma astept ca englezii sa atace, in incercarea de-a obtine toate cele trei puncte.

In tur, Barca s-a impus cu 4-2, la capatul unui meci foarte deschis, in care ambele formatii au practicat un fotbal de clasa, rapid. Usurinta cu care se misca catalanii inseamna ca Tottenham va avea o misiune aproape imposibila in incercarea de a-si tine poarta intacta, insa nu vad nici cum englezii n-ar fi capabili sa inscrie macar o data.Liverpool - Napoli (ora 22:00)


Este o situatie destul de complicata in grupa C. PSG se afla pe primul loc, cu 9 puncte si avand meci la Steaua Rosie Belgrad, in timp ce Liverpool si Napoli se dueleaza in meci direct pentru ce pare a fi cea de-a doua pozitie calificanta. Englezii au nevoie de victorie, in timp ce, logic, napoletanii trebuie sa nu piarda. Pe teren propriu, "cormoranii" sunt o adevarata forta, pierzand in ultimele 20 de meciuri doar unul singur, 1-2, cu Chelsea, in Cupa Ligii. A invins PSG-ul cu 3-2 si Steaua Rosie Belgrad cu 4-0, asa ca nu prea se pune problema sa nu fie in stare sa inscrie pe Anfield.

Rezulta ca Napoli nu se va putea apara tot meciul si va trebui sa puna probleme in atac. Si la ce trio are in ofensiva, nu trebuie neaparat sa incaseze gol ca sa-si creeze ocazii de-a marca. O poate face foarte simplu pe contraatac. Cred ca vor marca ambele formatii.