Biletul Zilei - 10 februarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 10 februarie 2019, format din doua evenimente, CSU Craiova - CFR Cluj si Bilbao - Barcelona, la o cota totala de 3.12.CSU Craiova - CFR Cluj (ora 21:00)


Cel mai important meci al etapei aduce fata in fata doua dintre primele trei clasate in Liga 1. CFR Cluj are 47 de puncte, golaveraj 36-13, iar Craiova ocupa pozitia a 3-a, cu 39 de puncte, golaveraj 37-19. Sunt cele mai tari aparari din campionat, iar asta s-a vazut in ultimele patru dueluri directe, toate incheiate cu maxim un gol pe tabela.

In mod evident, Hategan va fi arbitrul acestei dispute, un cavaler al fluierului care nu acorda o groaza de cartonase, dar care totusi prefera sa tina meciurile in frau, asa ca loviturile libere sunt la ordinea zilei. In tur, am avut un 0-0 si 35 de faulturi.


Bilbao - Barcelona (ora 21;45)


Dupa remiza din Cupa cu Real Madrid, Barcelona se deplaseaza in Tara Bascilor pentru un duel ce i-a cam pus probleme in ultimii ani. Chiar daca au castigat 4 dintre ultimele 6 dueluri din deplasare la Bilbao, catalanii au castigat o singura data la o diferenta mai mare de un gol. Gazdele au pierdut acelasi numar de meciuri ca Real Madrid, 6, dar se afla pe locul 13 in LaLiga, cu doar 26 de puncte. In runda precedenta, au pierdut un alt derby, 1-2 la Sociedad.

Bilbao se gaseste la doar 3 puncte distanta de zona retrogradarii, asa ca nu este in situatia de a o lasa mai moale sau de a se concentra pe alte partide mai accesibile. Cum apararea Barcelonei este una de depasit, cred ca urmatorul pronostic este bun.


CSU Craiova - CFR Cluj: peste 33,5 faulturi, cota 1.87

Bilbao - Barcelona: ambele marcheaza, cota 1.67

Cota totala: 3.12