Biletul Zilei - 1 ianuarie 2019

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda Biletul Zilei - 1 ianuarie 2019, format din doua evenimente, Fucsovics - Copil si Cardiff - Tottenham, la o cota totala de 3.19.Fucsovics - Copil (ora 17:30)


Ce urmeaza pentru Marius dupa cel mai bun sezon al carierei, in care a ajuns pe locul 60 mondial? Noi speram ca un nou progres, iar Copil pare capabil de acest lucru. in primul tur de la Doha, il intalneste pe ungurul Fucsovics. Un fost junior foarte talentat, acesta a trebuit sa astepte pana in stagiunea precedenta pentru a-si face "loc" in circuitul ATP. Este in acest moment pe pozitia a 36-a si are un titlu cucerit in 2018, la Geneva, Elvetia.

Marton serveste destul de bine, insa are putin din stilul lui Dimitrov. Poate executa niste lovituri super estetice, dar daca nu este in joc, l-am vazut comitand o groaza de erori nefortate. Plus ca psihicul il are mai slab decat bulgarul. Daca Marius va servi bine, atunci il vad plecand cu sanse egale, iar cota noastra sa fie valoroasa.Cardiff - Tottenham (ora 19:30)


Galezii au obtinut patru dintre cele cinci victorii ale sezonului pe teren propriu, asa ca trupa lui Warnock nu este chiar atat de usor de depasit atunci cand joaca acasa. Tottenham vine dupa un dezamagitor 1-3 cu Wolverhampton, partida in care a condus, dar in care a cazut inexplicabil in repriza a doua. Infrangere ce i-a costat pe Spurs locul 2 si a dus la o diferenta de noua puncte fata de Liverpool.

Dar chiar si cu acest esec, nu trebuie sa uitam ce luna a avut Tottenham din punct de vedere ofensiv. Inainte de Wolves, baietii lui Pochettino marcasera 11 goluri in precedentele 2 partide. In tur, Tottenham s-a impus scurt, 1-0, intr-un duel dominat teritorial de gazde, dar in care Cardiff si-a creat ceva sanse de-a marca. O victorie este obligatorie pentru Tottenham si, chiar daca nu avem cea mai buna cota, acesta ar trebui sa fie cel mai bun pronostic.