Biletul weekendului – 3 favorite pe bilet, cota 392!

888sport.ro revine cu o promotie de nerefuzat pentru clientii noi.

In afara de bonusul de bun venit in valoare de 1000 RON, pariorii care isi deschid cont dand click AICI vor beneficia de cote marite la 3 meciuri care vor avea loc in acest weekend.


FC Botosani – Dinamo Bucuresti

 

Cotele standard la acest meci sunt de 2.8 pentru victoria echipei gazda si de 2.65 pentru oaspeti.

Daca insa esti client nou sit e vei inregistra dand click pe linkurile din acest articol vei beneficia de cu totul alte cote – cota 8 pentru victoria lui Dinamo si aceeasi cota pentru victoria lui FC Botosani.

Cotele sunt de aproximativ 3 ori mai mari, la fel vor fi si castigurile tale!
 

Steaua Bucuresti – CSU Craiova

 

Al doilea meci asupra caruia ne indreptam atentia in acest weekend este meciul liderului Steaua cu echipa de pe pozitia a doua din clasament, CSU Craiova.

Steaua porneste cu prima sansa in acest meci avand o cota de 1.80 la victorie, iar Craiova are o cota de 4.65 pentru a pleca cu cele 3 puncte de pe Arena Nationala din Bucuresti.

Acestea sunt insa cotele standard, daca esti client nou vei beneficia de cote semnificativ mai mari – 7 pentru victoria Stelei si 14 pentru victoria Craiovei.

Nici ca ar fi moment mai bun sa te inregistrezi la 888sport.ro.
 

Roma – Inter

 

Multi pariori se gandesc de doua ori inainte de a paria pe meciurile din Liga I din cauza deselor rezultate surprinzatoare.

Daca este si cazul tau, iti recomand derby-ul din Serie A dintre Roma si Inter.

Pariezi pe victoria romanilor? Ai cota 7. Pariezi pe victoria milanezilor? Ai cota 11.

Cote fantastice, in medie de 3 ori mai mari decat cotele standard.

888.sport este una dintre casele de pariuri din Romania care are printre cele mai mari cote (vezi aici topul caselor de pariuri in functie de cote), operand cu o marja de profit de 1-5% in medie.

Cu aceasta promotie insa a spart toate barierele!

Noi iti recomandam sa pariezi macar 10 lei pe cel putin una din aceste cote, daca nu chiar pe toate intr-un bilet combinat. Riscul este mic, dar un eventual castig ar fi semnificativ.

Daca alegi sa pariezi pe favorite in aceste 3 meciuri ai avea o cota totala de 7*8*7 = 392. La 10 RON pariati ai avea un castig de nu mai putin de 3920 RON!

Miza maxima pe care o poti paria pe aceste cote este de 50 RON. La o miza de 50 RON castigul ar fi de 19600 RON!

Este o promotie de nerefuzat daca nu ai cont deja la 888sport.

Daca vrei sa beneficiezi de aceasta oferta, deschide-ti un cont la 888 dand click aici, plaseaza un pariu la cotele standard, iar diferenta iti va fi creditata in cont in termen de maxim 72 de ore sub forma de bonus.

Doar primele 1000 de conturi beneficiaza de aceasta promotie, teoretic e loc pentru toata lumea, dar recomandarea noastra este sa te grabesti ca sa-ti asiguri locul printre norocosi!