Biletele pe cupele europene iti aduc un fullbet de 50 RON

Partide interesante atat din Champions League, cat si din Europa League au loc in aceste zile. Aici ne referim la meciuri precum Tottenham vs Bayern Munchen, Barcelona vs Inter, Feyenoord vs Porto, Arsenal vs Standard Liege sau chiar Celtic vs CFR Cluj. Daca vei plasa pariuri pe aceste 6 meciuri sau pe altele ai sansa de a castiga un fullbet de 50 lei la casa de pariuri Betano.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Euromisiune”. Te poti inscrie in promotie pana la 3 octombrie, ora 23:35. Misiunea consta in plasarea a 3 bilete, fiecare cu minim doua selectii, pre-live sau live, in cadrul meciurilor din a doua etapa a grupelor Champions League si/sau Europa League. Cota minima a fiecarei selectii este 1.65, iar miza minima a fiecarui bilet 10 lei.

Despre recompensa

Vei castiga 50 RON fullbet pariind pe meciurile din cupele europene indiferent de rezultatele biletelor tale. Daca se foloseste optiunea Cash Out la vreunul dintre biletele eligibile, promotia va fi anulata.  Fullbetul se va credita imediat ce ai incheiat misiunea, acesta fiind eligibil pana la 6 octombrie. Fullbetul se poate plasa pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Misiuni”, subsectiunea “Promotii” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare avand minim doua pariuri, din Champions League si/sau Europa League, in perioada 1-3 octombrie
  • Miza minima a fiecarui bilet e 10 lei, iar cota minima a fiecarei selectii este 1.65
  • Indiferent de rezultatele biletelor vei primi 50 lei, sub forma unui fullbet
  • Pana pe 6 octombrie poate fi pariat fullbetul la o cota minima de 1.5

Profita la maxim de promotie