Bilet bonus dublu Fortuna 21-22.11.2020

Salutare, prieteni. Ne-am gandit sa va oferim un bilet de tip bonus dublu de la casa de pariuri Fortuna pentru zilele de sambarta si duminica, 21 si 22.11. 2020.

Am vorbit aici despre noile optiuni de pariere de la casa de pariuri Fortuna, dar si despre bonusurile si promotiile, care se gasesc din abundenta in oferta acestei case de pariuri.

Desi alegerile noastre zilnice se indreapta catre pariuri single sau catre bilete cu doua trei- meciuri, ne-am gandit ca, atunci cand este oferta demna de luat in seama la casa de pariuri Fortuna, sa incercam si cate un bilet tip bonus dublu.

El contine 15 meciuri, de cote minim 1,20, este jucat online,  iar contributia la alcatuirea lui este adusa de catre tipsterii Legalbet, fiecare pe campionatele pe care sunt specializati.

Cei care au contribuit la construirea biletului sunt Karbacher, Iulian, Paul, Marco si Rafa

Eu am folosit si optiunea de handicap asiatic cu rambursarea integrala a mizei in biletul bonus dublu Fortuna din acest weekend. Asta cu riscul de a scadea din coeficientul total de multiplicare al biletului.

Pe scurt, daca avem un bilet de cota 1 in bilet, se ia in considerare doar numarul de meciuri ramase pentru a se acorda bonusul. 

 Iata si meciurile, poate nu se vad bine in poza:

Internazionale Milano - FC Torino 1 , cota 1.35

 Beşiktaş JK - İstanbul Başakşehir peste 0,5 goluri repriza I

 Hamburger SV - VfL Bochum peste 1,5 goluri

Tottenham vs Manchester City - peste 2 goluri, total asiatic

Atletico Madrid vs Barcelona - Atletico marcheaza

Liverpool vs Leicester - Leicester marcheaza

Cadiz - Real Sociedad X2 

 Manchester United - WBA 1

AS Roma - Parma 12 ,

Newcastle - Chelsea, Newcastle +2,5 goluri

Aston Villa – Brighton 1x

Fulham – Everton x2

Gladbach - Augsburg , peste1,5 goluri.

Spezia- Atalanta, peste 2,5 goluri

Frankfurt - Leipzig peste 1,5 goluri

Cota totala este 56,84, coeficientul de multiplicare primit pentru 15 meciuri jucate este 1,50. 

In peisajul caselor de pariuri online licentiate in Romania, casa de pariuri Fortuna aduce un parfum aparte. Iar cea mai interesanta oferta este cea de bonus dublu, de care incercam si noi sa profitam, macar in weekend. Bafta va dorim si nu uitati ca alegerea finala va apartine , nu ne injurati pe noi! :)