Big Time Gaming: provider de frunte in industria cazino online

Aventura cu Big Time Gaming a inceput cu vreo 11 ani in urma. In 2011, Nik Robinson a avut o dorinta si anume sa deschida propria firma in materie de furnizare de jocuri de cazino online.

Big Time Gaming - informatii generale

Cu idei inovatoare si o perspicacitate iesita din comun, Robinson conduce ceea ce astazi se numeste Big Time Gaming. Huw McInTosh si Ian Schmidt sunt alti doi oameni care au pus serios umarul la ceea ce se intampla cu aceasta firma si la jocurile care apar in fiecare perioada si care au real succes.

 • Primul slot de real succes a fost Bonanza. Aparut pe piata de jocuri de noroc in anul 2016, acesta s-a dovedit ca a fost mutarea cea mai buna, iar de atunci si pana in prezent Big Time Gaming a crescut, continuand sa se dezvolte pe mai multe planuri.
 • Nu s-a oprit doar la acel joc, ci a dezvoltat jocuri noi, menite sa-l provoace pe jucator sa gandeasca. Totodata, BTG este “vinovat” pentru invetia Megaways, una dintre cele mai succes inventii din bransa cazino online si care a schimbat intreaga piata. A adus 117.649 modalitati de castig, iar de atunci au inceput parteneriatele si cu alti furnizori de jocuri care au dorit sa isi lege jocurile de aceasta inventie.
 • Tocmai datorita ideilor sale, Big Time Gaming a ajuns sa se pozitioneze ca lider in industria de iGaming, iar in 2021 chiar s-a produs o miscare importanta. Firma a fost cumparata de Evolution, care isi promoveaza pozitia ca o putere de inovare si idei de jocuri in industrie.
 •  Cu alte cuvinte, daca exista un furnizor de jocuri de pacanele online care sa aibe succes, atunci Big Time Gaming este acela si a demonstrat asta de nenumarate ori. De-a lungul anilor a reusit sa puna bazele unor jocuri care acum sunt dorite si chiar cerute cu insistenta pe toate platformele cazinourilor online licentiate in Romania datorita Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.
 • Jocurile lansate de-a lungul anilor au impresionat si au devenit foarte populare in randul amatorilor de pacanele online. Mai mult decat atat, vin cu functii speciale diferite, poate cea mai interesanta este cea unde poti cumpara functia speciala. De la un joc la altul suma difera, in medie 100 X miza.

Top 3 jocuri de pacanele online de la Big Time Gaming (BTG)

Bonanza

 • Este unul dintre sloturi care ar putea sa te rasplateasca cu premii colosale si asta datorita faptului ca marele premiu ajunge pana la 26.000 X miza. Fiecare pariu in parte se poate seta in functie de bugetul alocal, respectiv de la cativa bani si pana la ordinul sutelor de lei.
 • Totodata, actiunea jocului este purtata pe sase role si sapte randuri, unde exista 117.649 de linii de plata. Volatilitatea jocului este ridicata, RTP-ul 96%, iar Bonanza a fost lansat in fata de 7.12.2016.
 • Slotul este extrem de popular in toate tarile unde Big Time Gaming este permis. Ecranul de joc reprezinta o vale de munte placuta si armonioasa, cu un carut minier in varf, iar in dreapta ecranului este vorba despre o moara de apa.
 • Slotul are tot ce ii trebuie sa il declaram un joc complet din toate punctele de vedere. Functii speciale cu rotiri gratuite, plati interesante. Exista chiar si un multiplicator nelimitat care continua sa creasca pentru fiecare castig consecutiv in parte. Functia speciala rotiri gratuite este redeclansabila.

Extra Chilli

 • Este un slot Megaways ce apartine Big Time Gaming cu posibilitatea de a castiga in 117.649 de modalitati diferite de plata. A aparut pe piata de jocuri de noroc in data de 4 aprilie 2018, reusind sa castige foarte mult la capitolul popularitate.
 • Functia speciala rotiri gratuite este una interesanta si iti este permis sa o activezi contracost. Ea poate valora intial 100 X miza, insa treptat in timp ce aduni banuti aurii, valoarea unei functii speciale rotiri gratuite cumparate scade. Este o speciala ce se poate redeclansa, iar fiecare castig in parte inseamna inca +1 in dreptul multiplicatorului de castig.
 • Slotul este foarte atractiv din toate punctele de vedere si asta pentru ca permite jucatorului sa poata juca pe mize mici, cat si pe mize medii sau mari. Intreaga actiune este purtata pe un ecran alcatuit din sase role si sapte randuri unde sunt stivuite multe simboluri.
 • Cei mai cautati pe linia de plata sunt ardeii de diferite culori. Volatilitatea slotului este ridicata, RTP-ul este 96.82%, decent pentru asemenea jocuri, iar cel mai mare castig pe c are il poti obtine este de pana la 20.000 X miza.
depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

Danger High Voltage

A fost lansat in 2017, iar linia melodica este interesanta si reprezinta piesa “Danger! High Voltage!”, care a zguduit discotecile la inceputul noului mileniu. Este un joc cu real succes atunci cand vine vorba despre functii speciale.

Exista o asemenea functie care iti ofera rotiri gratuite. Poti alege intre a obtine 7 rotiri gratuite cu simbol ce se transforma in WILD si ramane blocat, fie poti alege 15 rotiri gratuite cu multiplicator pana la X66.

Cu alte cuvinte, Big Time Gaming a mutat inteligent atunci cand a decis ca pe 1 mai 2017 sa lanseze Danger High Voltate.

Este unul dintre jocurile cele mai populare ale acestui furnizor si vine la pachet cu RTP 95.67%. Volatilitatea este ridicata, iar intreaga actiune se poarta pe sase role si patru randuri.

Castigurile sunt oferite in 4.096 moduri diferite, iar mizele difera. Toate sloturile acestui producator sunt disponibile atat in sistemul clasic, respectiv le poti juca pe desktop/laptop, cat si pe dispozitivele mobile, indiferent de sistemul lor de operare.

Inainte de a juca orice slot, nu uita sa nu mizezi mai multi bani decat iti permiti sa pierzi!