Betfair lanseaza platforma de cazino, iar tu poti castiga 1000 RON si 50 rotiri gratuite

In aceasta saptamana, casa online Betfair a inaugurat o noua platforma, lucru care ne asteptam sa se intample, mai devreme sau mai tarziu. Este vorba despre platforma “Vegas”, care cuprinde jocuri de ruleta, blackjack, sloturi, video poker, dar si live casino. Pentru a te intampina cum se cuvine, Betfair te provoaca sa iei bonusul la inregistrare de 100% pana la 1 000 lei, dar si 50 rotiri gratuite.


Exploreaza noua platforma de pe Betfair >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil trebuie sa te inregistrezi la Betfair Vegas de pe unul din linkurile acestui articol, proces de inregistrare care dureaza maxim doua minute. Depune apoi minim 50 lei pentru a putea primi bonusul si rotirile gratuite. Depunerile efectuate prin portofelele electronice (Skrill, Neteller, PayPal etc.) nu se califica la promotie.


Despre recompense

Lansarea platformei de cazino vine cu 1000 RON bonus, pe care ii vei primi imediat, dar si cu 25 sau 50 rotiri gratuite. Astfel, daca vei depune mai putin de 500 lei vei obtine 25 rotiri gratuite, iar daca vei depune minim 500 lei vei lua 50 rotiri gratuite. Acestea iti vor aparea odata ce ai rulat bonusul de 100% in totalitate sau l-ai pierdut. Bonusul trebuie pariat de 30 ori in termen de 7 zile, toate castigurile de pe urma acestuia fiind limitate la 1 000 lei. Sloturile, lozurile razuibile si jocurile in cota fixa, cu exceptia Spin a Win/Lucky Wheel) conteaza in proportie de 100% la rulaj. Celelalte jocuri conteaza in propotie de 50%, mai putin zarurile, care conteaza in proportie de doar 5%. Spre exemplu, daca ai rulat 100 lei la zaruri, la rulaj se vor lua in calcul doar 5 lei.


Odata finalizat bonusul poate dura pana la 24 ore pana iti vor aparea in cont rotirile gratuite. Acestea pot fi folosite in termen de 7 zile de la creditare. Rotirile se pot juca doar la slotul Gem Heat, bonusul de pe urma lor fiind cash, fara cerinte de rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont aici la Betfair Vegas
  • Depune minim 50 lei, insa nu prin portofelele electronice
  • Vei obtine 100% bonus pana la 1 000 lei, dar si 50 rotiri gratuite, care pot fi utilizate doar la slotul Gem Heat
  • Bonusul trebuie pariat de 30 ori in termen de 7 zile, sloturile, lozurile razuibile si jocurile in cota fixa contand in proportie de 100% la rulaj
  • Castigurile de pe urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj


Exploreaza noua platforma de pe Betfair >>>