Betfair introduce transmisiunile video

Una dintre piesele de puzzle importante pe care ar trebui sa le aiba o casa pariuri online pentru a atrage clienti este cea a transmisiunilor live.
 
 
Multe case licentiate in Romania dispun de aceasta facilitate, acum venind randul celor de la Betfair sa intre in aceasta era. E drept, pana acum Betfair oferea cateva transmisiuni live, insa doar pe cursele de cai si caini, pentru  a vizualiza o anumita cursa trebuind sa pariezi. Si acum trebuie sa faci la fel pentru a putea vedea respectiva cursa de cai sau de caini, insa paleta sporturilor transmise in direct a devenit mult mai larga. Aceste sporturi le poti vizualiza gratis, singura cerinta fiind aceea de a avea orice suma de bani in cont.
 
 

Ce sporturi ne ofera Betfair pentru inceput?


Betfair introduce transmisiunile video, platforma numindu-se Betfair live video, putand fi vizionata doar in piata Exchange, nu si in Sportsbook. Cum aceasta se afla la inceput de drum, ne asteptam sa avem parte doar de cateva competitii, pentru ca pe parcurs oferta sa fie imbunatatita. Ei bine, nu este asa, casa de pariuri surprinzandu-ne cu o diversitate de sporturi si competitii transmise in direct inca de la debut. Astfel, in afara fotbalului si tenisului, vom putea privi la Betfair meciuri din baschet, handbal, volei, hochei pe gheata, snooker, rugby, darts, cricket sau chiar bowls.
 
In ceea ce priveste competitiile care pot fi vizionate, sa spunem ca la fotbal putem vedea meciuri din Cupa Angliei, Championship, chiar si ligi inferioare din Anglia, La Liga, Serie A, Eredivisie, Ligue 1, liga a doua a Frantei, liga a doua a Olandei, liga Suediei, liga Danemarcei, liga Portugaliei, liga Ucrainei, dar si multe alte ligi din primul esalon si din cele inferioare, inclusiv din afara Europei, unele dintre transmisiuni neputand fi gasite la nicio alta casa de pariuri. Pentru a va da seama mai bine de cantitatea de transmisiuni ale acestei case pariuri online, nu este nevoie sa spunem decat ca in acest prim weekend (15-16 aprilie) vor fi nu mai putin de 154 meciuri de fotbal.
 
Referindu-ne la celelalte sporturi, sa spunem ca Betfair acopera toate tipurile de turnee din circuitele ATP si WTA, aici incluzand turnee de 250 puncte, 500 puncte, 1 000 puncte sau turnee Masters. De asemenea, putem vedea si turnee din afara circuitelor ATP sau WTA, cum ar fi Roland Garros sau US Open. Trecand la baschet, aici putem vedea cele mai importante ligi europene, incluzand Spania, Franta si Italia, dar si competitii europene precum Euroliga si Eurocup. Evident, din grila transmisiunilor nu puteau lipsi meciurile din NBA. In general, toate sporturile ofera transmisiuni pentru majoritatea competitiilor importante, inclusiv snookerul, care  transmite Campionatul Mondial care a inceput in 15 aprilie.
 
Faptul ca Betfair introduce transmisiunile video este ‘’o bila alba’’ in viziunea tuturor pariorilor, multi dintre ei fiind tentati acum sa se inregistreze. Cu siguranta Betfair va avea mult de castigat prin introducerea acestei functii.
 
Nu mai astepta si deschide-ti chiar acum un cont la Betfair >>>