Betano ofera pariuri speciale in fiecare etapa din diverse campionate

Fiecare casa pariuri online cauta sa ofere ceva in plus fata de celelalte, iar daca acel ceva este cu adevarat de calitate, cu atat mai bine.
 
Cu siguranta Betano este cu un pas inaintea majoritatii, daca nu inaintea tuturor caselor de pariuri care au licenta pentru a opera in Romania, oferta ei bogata multumind orice parior, fie el pasionat de fotbal sau de alte sporturi, de pariuri ‘’normale’’ sau pe termen lung. In ceea ce priveste ultimul tip de pariu, cel pe termen lung sau antepost, Betano conduce detasat, oferta ca a ei negasind nicaieri altundeva. Aici includem si pariurile speciale, care isi vor afla deznodamantul peste putine zile, de regula la finele unei etape daca ne referim la fotbal.
 
 

Betano ofera pariuri speciale in fiecare etapa din diverse  campionate, acestea fiind afisate cu o zi  inaintea inceperii primului meci din respectiva runda. Astfel de pariuri se refera la numarul de goluri intr-o anumita etapa (under/over), iar in campionatele de top, pe langa acest tip de pariu, avem si posibilitatea de a preciza echipa care inscrie cel mai mult intr-o etapa. Toate  aceste pariuri se gasesc in sectiunea ‘’pariuri speciale’’, din partea superioara aflata in stanga, in categoria ‘’Sporturi’’. Partea si mai buna este ca pariurile pot fi combinate pe bilet, atata timp cat sunt din campionate diferite.
 
Betano ofera pariuri speciale din diverse campionate, nu numai din cele de top, ci si din cele care nu sunt obisnuite sa fie in centrul atentiei in Europa, din punct de vedere fotbalistic. Aici ne referim la campionatul Portugaliei,  al Olandei, al Belgiei, al Turciei, al Austriei, al Greciei, al Elvetiei sau chiar al Danemarcei. Astfel, daca veti studia statistica sau, pur si simplu, daca veti avea inspiratie, ati putea avea un castig foarte mare de pe urma acestor pariuri speciale.