Betano incheie anul cu doua distinctii majore pe plan international

La gala premiilor SBC, care a avut loc recent in Londra, casa de pariuri Betano s-a intors acasa cu un premiu important si anume Rising Star. 

In traducere libera, este vorba despre Steaua in ascensiune a pariurilor sportive. Ceremonia a fost gazduita de legendarul fotbalist olandez Ruud Gullit si a numarat 34 companii, printre care si Stoiximan/Betano. Procesul de vot a fost unul complex, care a implicat atat voturile unui comitet de jurizare, cat si al profesionistilor din industrie. 

Betano, steaua in ascensiune si cea mai buna platforma mobila de pariuri sportive in 2019

Betano a obtinut doua premii internationale la final de an, in octombrie castigand premiul de cea mai buna platforma mobila pentru jocuri de noroc, la EGR Operator Awards 2019, echivalentul Premiilor Oscar in lumea jocurilor de noroc online. Acea intrunire anuala a caselor de pariuri din intreaga lume a avut loc tot la Londra, numarand peste 100 de companii de top.

EGR Operator Awards a insemnat pentru Stoiximan/Betano un prim mare premiu international, la categoria cea mai buna platforma mobila, dar si alte doua nominalizari: cel mai bun producator mobil pe partea de sport, respectiv angajatorul anului. 

Betano este prezenta in 6 tari: Romania, Germania, Austria, Grecia, Portugalia si Cipru, oferindu-le clientilor un produs de top in lumea jocurilor de noroc online. Lansat pe piata romaneasca in luna mai a anului 2016, cu o licenta pana in 2027, Betano isi intampina clientii cu o gama variata de servicii, incluzand aici BetCombo, Bet Mentor sau misiuni cu premii speciale. Lor li se adauga Cazinoul si Cazinoul Live, cu providerii cei mai mari de pe piata, precum EGT, Novomatic sau Playtech, dar si mese exclusive de Ruleta si Blackjack.

Descopera si tu motivul pentru care Betano a obtinut aceste premii