Betano Cazino - sloturi în voga în anul 2023

Pentru jocuri de cazino online în 2023, Betano Cazino s-ar putea sa fie una dintre cele mai bune opțiuni. Cu siguranta ai diversitate, fiindcă vorbim de mii de astfel de sloturi și jocuri. Din ce ne-am dat noi seama, cele mai in voga sloturi pe care le poți încerca în 2023 pe aceasta platforma sunt următoarele:

Power Hot Megaways - Amusnet Interactive

De regula, jocurile EGT cu fructe nu ies foarte mult din tipar, însă Power Hot Megaways este unul de-a dreptul unic. Lansat în 2022 și construit cu un motor Megaways, acest slot oferă jucătorilor nu mai puțin de 200704 modalități de plata, întinse pe o matrice 6x8. Exista și patru simboluri care apar, orizontal, deasupra rolelor 2, 3, 4 și 5. 

Ca orice joc EGT, și Power Hot Megaways are parte de funcția Gamble, dar și de Jackpot Cards. Simbolul Wild la acest slot e reprezentat de o Palarie de Joker. El apare doar pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6, cât și pe rolele adiacente (cele patru orizontale). RTP-ul e stabilit la 96.54%, în timp ce volatilitatea este scazuta-medie. 

Race to the Top - SkyWind

SkyWind Group a lansat Race to the Top la sfarsitul lui 2022, deci e OK dacă încă nu ai auzit de acest slot. Dar e unul care ar putea sa faca senzatie în 2023. Ce are atat de special? Categoric nu RTP-ul, fiindcă este unul dintre cele mai slabe văzute, 93.99%. Dar gameplay-ul îți trezește curiozitatea. Slotul este unul tipic cu simboluri ale ale pachetului de carti (de la 9 la A), dar și cu simboluri BAR.

Numele Race to the Top vine și din faptul ca scopul jocului la Feature Trail este sa urci cat mai mult pe scara premiilor. Acestea sunt și mai importante în timpul funcției cu rotiri gratuite, iar jucătorul poate ajunge la un castig de 70x miza. Race to the Top e dispus pe 5 role și 3 randuri, cu 15 linii de plată. Volatilitatea este scăzută. 

Hot Pepper - Pragmatic Play

Daca te astepti la un joc cu adevărat “fierbinte” pe Betano Casino în 2023, atunci trebuie sa te oprești la Hot Pepper, de la Pragmatic Play. Simboluri precum Taco, Pinata sau Lime te duc cu gandul la un un slot inspirat de o cultura latină. Hot Pepper este asezat pe o structura 7x7, iar castigurile vin în urma unor formații de tip cluster. 

La Hot Pepper poți obține un multiplicator de pana la 128x, ceea ce este extraordinar. În plus, cu trei simboluri Scatter vei putea intra în funcție cu rotiri gratuite. Simbolurile sunt destul de micuțe și grafica nu ne-a prea impresionat, însă câștigurile vor fi suficiente pentru a te tine în fata monitorului. Volatilitatea ridicată poate garanta premii colosale, de până la 10.000x miza. 

Big Money Vegas - SkyWind

Vrei sa te simți ca in Las Vegas? Nimic mai simplu decat sa intri pe Big Money Vegas la Betano Cazino. 5 role, 3 randuri și 20 de linii de plata te poarta in aceasta atmosfera extraordinara. Simbolurile sunt cu fructe, deci și jocul intra la tematică respectivă. Însă vei putea observa și un Wild, capabil sa subsitutie oricare alta figura, cat și un simbol Free Spins.

Cel putin trei figuri Free Spins iti vor aduce rotiri gratuite. Gameplay-ul pare unul generic, insa luminile si soundtrack-ul creeaza o atmosfera distractiva. Suficient cat sa treci peste un RTP de doar 94.09%.

Fruit King - Novomatic

Novomatic a lansat pe piata multe sloturi care au ajuns unele clasice (Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe ori Sizzling Hot Deluxe), asa ca nu ar fi deloc deplasat sa ne asteptam ca si Fruit King, in cazinourile online din 2021, sa ajunga la acelasi stadiu in cativa ani. Fruit King are o structura si un gameplay specific oricarui joc cu fructe: matrice de 5x3, 10 linii de plata, Septarul ca cel mai important simbol si un Wild.

Diferenta o face simbolul Ban, unde cel putin sase astfel de figuri declanseaza functia Cash Spin. Acolo, fiecare simbol Ban apare cu un multiplicatoe de la 1x la 25x. Poti obtine un premiu maxim de 2.500x miza la Fruit King.

Betano Cazino iti permite sa te joci pe fise virtuale la majoritatea sloturilor. Incearca si aceasta optiune inainte sa bagi bani reali!