Betano a lansat aplicatia pentru Android

Desi a devenit cunoscuta in Romania relativ recent, casa de pariuri Betano (click aici pentru recenzie) se bucura de o ascensiune rapida, una care se datoreaza mai ales ofertei foarte bogate.
 
Incepand de astazi, utilizatorii vor avea mai multe motive sa petreaca mult timp pe site si sa se bucure de aceasta oferta. Asta fiindca Betano a lansat aplicatia pentru Android. Practic, oricine detine un telefon mobil cu un sistem de operare Android poate descarca si accesa oricand aplicatia direct de pe ecranul telefonului, fara a mai fi nevoit sa se conecteze la Internet.
 
Pentru a descarca aplicatia trebuie, in primul rand, sa intri de pe telefonul mobil pe site-ul Betano. Apoi, de pe pagina principala acceseaza sub-categoria ‘’Mobil’’, aflata in partea de sus. Downloadul pe dispozitivul Android va incepe de indata ce selectezi butonul corespunzator. Dupa descarcarea aplicatiei iti va aparea ca aceasta nu poate fi instalata din motive de securitate. Pentru a permite instalarea, selecteaza ‘’Setari à Securitate’’ si activeaza optiunea ‘’Surse necunoscute’’, ca in imaginea de mai jos.
 

Dupa downloadarea aplicatiei, vei parcurge pasii prin care vei fi instiintat de facilitatile pe care le vei avea folosind-o, facilitati care cu siguranta iti vor face experienta parierii de pe Android una extrem de placuta. O prima facilitate este My Live, cu ajutorul careia poti alege ligile, meciurile si pariurile favorite pe care vrei sa le urmaresti. De asemenea, avem si functia de Share Pariu, prin care poti recomanda prietenilor de pe Facebook pariul tau de indata ce a fost plasat, dar si Watchbet, care iti ofera posibilitatea de a viziona transmisiunile directe. Aceste functii le intalnim, de altfel, si in versiunea disponibila pe PC.
 
Insa ce nu gasim acolo, putand sa o facem in cadrul aplicatiei de Android, sunt alte 3 functii. Este vorba de Speedbet, Pagina fierbinte si Notificari smart. In mod normal in cazul pariurilor live din momentul in care ai selectat butonul pentru a plasa pariul pana in momentul in care acesta este accesat trec aproximativ 5 secunde, timp in care scorul se poate schimba, trebuind sa o iei de la capat. Ei bine, de pe Android putem plasa pariul in doar doua secunde daca vom mentine apasata o cota astfel incat sa se activeze functia Speedbet.
 
Butonul ‘’Pagina Fierbinte’’ reuneste cele mai populare pariuri, meciurile de mare interes ale respectivei zile, dar si meciurile cu marja 0% pe aceeasi pagina. Ultima functie care iti este prezentata dupa instalarea aplicatiei si inainte de a o deschide este cea a Notificarilor smart. Daca o vei activa, vei primi notificari despre desfasurarea unui anumit meci (scor, goluri, cartonase etc.), dar si despre bonusurile si promotiile disponibile, precum si despre rezultatul pariului tau.
 
Dupa ce Betano ti-a adus la cunostiinta toate aceste facilitati, poti deschide aplicatia. Acest lucru poate fi facut apasand butonul aferent aflat pe pagina de prezentare a ultimei functii (Notificari smart). In curand Betano va mai pregati o surpriza, introducand functia inovatoare Talk n’Bet, cu ajutorul careia vei putea sa plasezi pariuri prin comanda vocala.