Beneficiaza de cote marite in derbyul dintre Arsenal si Chelsea

Cea mai interesanta partida din runda cu numarul 23 in Premier League se va disputa intre echipele londoneze Arsenal si Chelsea, vecine de clasament. „Albastrii” au sase puncte mai mult decat „tunarii”, in tur Chelsea impunandu-se cu 3-2. Acum ai ocazia de a paria la cote marite pe victoria celor doua echipe in acest derby, promotia fiind oferita de casa de pariuri 888sport. Este vorba despre cota 16.0 pentru succesul lui Arsenal si 12.0 pentru cel al lui Chelsea.


external linkLink-uri externe interzise


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Pe cotele marite poti paria daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora meciului (sambata, 19:30). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre cele doua formatii in partida dintre Arsenal si Chelsea. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasat pariul, pe biletul de pariuri vei vedea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi ca sa beneficiezi de cota marita. Chiar daca vei face asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.


Despre recompensa

Beneficiaza de cote marite in derbyul dintre Arsenal si Chelsea, iar daca pariul tau e „verde” vei castiga 300 lei in cazul in care Chelsea se va impune si 400 lei daca Arsenal o va face. Astfel, castigul conform  cotei de pe site il vei primi cash instant, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea evenimentului. Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe cote minime totale de 2.00 in termen de 60 zile.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre echipe in duelul dintre Arsenal si Chelsea
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • Daca pariul tau e „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la 300 lei, respectiv 400 lei, sa se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 60 zile  pe o cota minima totala de 2.00


external linkLink-uri externe interzise