Beneficiaza de cota 80 ca Romania sa castige in Muntenegru

Inaintea ultimei runde din grupele Ligii Natiunilor Romania se afla pe pozitia a doua, la doua puncte in spatele Serbiei si la alte doua in fata Muntenegrului. Daca muntenegrenii ne vor bate in ultima runda, exista riscul ca Romania sa retrogradeze in Liga D. Daca am castiga insa, am putea ajunge in play-off, sansele fiind insa extrem de mici. O victorie este fundamentala contra Muntenegrului, una care poate fi plasata la cota 80.0. Asta doar la casa de pariuri Betfair, eligibili fiind noii utilizatori romani.


Profita acum de cota marita >>>


5bf31b2e21f8c_1542658862.jpg

Ce trebuie sa fac?

Inregistreaza-te la Betfair pana la ora promotiei (marti, 21:45) utilizand codul ZFBNGR, dupa care efectueaza un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Romaniei in partida cu Muntenegru. Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Beneficiaza de cota 80 ca Romania sa castige in Muntenegru, daca asta se va intampla urmand a castiga 400 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul de 395 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 21:45, utilizand codul ZFBNGR
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Romaniei in partida cu Muntenegru
  • Cel mult 5 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca Romania se va impune miza iti va fi rambursata cash imediat, pe cand restul pana la 400 lei se va acorda sub forma de freebet in cel muit 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Profita acum de cota marita >>>

 Urmareste site-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari promotii la case de pariuri din Romania!