Beneficiaza de cota 40.0 pentru victoria lui Liverpool cu Newcastle

Liverpool spera sa se intample o minune, iar pana la finele campionatului Manchester City sa intrerupa sirul victoriilor care tine de 12 etape. “Cormoranii” vor disputa penultimul meci in deplasare cu Newcastle, echipa aflata pe locul 13, scapata de grijile retrogradarii, neavand insa nicio sansa, evident, la cupele europene. Astfel, ti-am sugera sa profiti de cota 40.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru victoria elevilor lui Jurgen Klopp.

Nu rata pariul la cota marita pe victoria “cormoranilor” >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (4 mai, 21:45) introducand codul ZFBNJV. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria celor de la Liverpool in fata lui Newcastle. Cel mult 5 lei se au in vedere la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 40.0 pentru victoria lui Liverpool cu Newcastle inseamna ca in cazul in care oaspetii vor castiga miza ti se va rambursa cash instant, restul pana la 200 lei urmand a-l primi in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 21:45, introducand codul ZFBNJV
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in fata lui Newcastle
  • Maxim 5 lei se calculeaza la cota marita
  • Daca Liverpool va castiga miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 200 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Nu rata pariul la cota marita pe victoria “cormoranilor” >>>