Batman iti aduce premii totale de 20 000 RON

Patru jocuri ca la aparate au fost introduce de curand la casa de pariuri online Fortuna, facand deja ravagii printre utilizatori.
 
Drept urmare, Fortuna a decis sa organizeze o super-promotie cu premii totale de 20 000 lei, dar si peste 10 000 rotiri gratuite. Jocurile participante sunt Batman&The Joker Jewels, Batman&The Penguin Prize, Batman& Mr.Freeze Fortune, dar si Batman& the Cat woman Cash.  Concursul a inceput pe 5 mai si se va incheia pe 1 iunie.
 

thumb_59116aa3f2b39_1494313635.png
 

Ce trebuie sa fac pentru a avea sanse la premii?


In fiecare din cele 4 saptamani de concurs se vor acorda premii de 5 000 lei. Vor fi 70 castigatori saptamanali, acestia fiind stabiliti in urma unei trageri la sorti. Mai mult, in fiecare zi se vor acorda 50 rotiri gratuite pentru fiecare norocos utilizator.
 
Pentru a participa la tragerea la sorti, trebuie sa te inscrii la promotie de pe pagina acesteia, sa depui la cazino in fiecare zi, dar si sa joci zilnic minim 25 lei la jocurile specificate. Astfel, pana pe 11 mai jocul participant este Batman&The Joker Jewels, de pe 12 mai pana in 18 mai Batman&The Penguin Prize este jocul eligibil, intre 19 mai si 25 mai trebuie sa joci la Batman&Mr. Freeze Fortune, iar de pe 26 mai pana la 1 iunie jocul eligibil este Batman&the Cat woman Cash. Tragerile la sorti pentru fiecare saptamana vor avea loc pe 12 mai, 19 mai, 26 mai si 2 iunie. Pentru fiecare zi in care vei depune la cazino si vei juca minim 25 lei la jocul specificat vei primi un bilet la tragerea la sorti. 
 

Ce premii pot castiga de pe urma unei extrageri?


Pentru a putea fi eligibil, participantul trebuie sa detina un cont bancar atasat contului de joc. Cu alte cuvinte, trebuie sa fi depus cel putin o data prin card de credit. Toate premiile in bani vor fi creditate in contul bancar atasat contului de client in maxim 5 zile de la extragere. Un utilizator poate castiga mai multe premii intr-o saptamana.
 
La fiecare dintre cele 4 trageri la sorti se vor acorda 36 premii a cate 25 lei, 18 premii a cate 50 lei, 10 premii a 100 lei, 4 premii a cate 250 lei si doua premii a cate 600 lei. Pe langa premiile in bani, pot fi castigate, tot in mod aleatoriu, rotiri gratuite. Numarul minim de rotiri gratuite este 5, iar cel maxim 50, numarul lor fiind la aprecierea organizatorului. Acestea vor fi acordate zilnic pana in ora 14:00 norocosilor utilizatori, luand in considerare intreaga sesiune de joc cumulata in ziua precedenta. Valoarea unei rotiri gratuite este intre 1.25 lei si 3.2 lei, in functie de jocul participant la campanile.     
 
Rotirile gratuite trebuie acceptate in maxim 48 ore de la creditare, castigurile din aceste runde trebuind rulate de 10 ori inainte de a solicita o retragere. Cerintele de rulare trebuie indeplinite in cadrul jocurilor mentionate in fereastra pop-up a bonusului ce va fi afisat la acordarea rundelor gratuite, in termen de 48 ore de la acceptarea bonusului.
 
Nu rata nicio zi din aceasta promotie >>>