Barcelona este cotata cu 22 la victorie

Cu 9 etape inainte de finalul sezonului liderul din La Liga, Barcelona, se afla la o diferenta mai mult decat comfortabila fata de ocupanta pozitiei a doua. Adversara sa din acest weekend, Sevilla, ocupa locul 6, venind dupa doua infrangeri in campionat. In vederea acestei partide casa de pariuri Betfair prezinta o promotie greu de refuzat, oferind cota 22.0 pentru ca Barcelona sa se impuna in deplasare in fata Sevillei.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului (sambata, 21:45) utilizand codul ZFBNBT. Dupa ce te-ai inregistrat si ai efectuat un depozit plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in meciul de sambata seara contra Sevillei. Barcelona este cotata cu 22 la victorie, cel mult 5 lei contand la cota marita. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 1.75.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune castigul conform cotei normale (8.75 lei) il vei primi cash, pentru ca restul de 101.25 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In cel mult 30 zile de la creditare trebuie pariat freebetul la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul este castigator in cont nu ti se va acorda valoarea freebetului, ci doar profitul.


Rezumat


·         Creeaza cont la Betfair pana sambata, la 21:45 utilizand codul ZFBNBT

·         Plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria Barcelonei in partida cu Sevilla

·         Cel mult 5 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca Barcelona se impune 8.75 lei ti se vor credita instant cash, pentru ca 101.25 lei sa ii primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei

·         Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Sanse mari ca Barcelona sa castige