Barcelona are cota 8 la victorie in ultima etapa

Meciul care va inchide acest sezon de La Liga va avea loc intre campioana Barcelona si Real Sociedad si va incepe diseara, la ora 21:45. Oaspetii se afla pe locul 11, catalanii impunandu-se in ultimele 21 intalniri directe de pe Camp Nou. Opinam ca azi vor continua sirul victoriilor, mai ales ca acesta va fi ultimul joc la gruparea catalana pentru Andres Iniesta. Drept urmare, ar fi bine sa profitam de cota 8.00 pe care ne-o propune casa de pariuri Betfair pentru victoria Barcelonei.
Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie doar daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNDK. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Barcelonei in fata lui Real Sociedad. Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, in cazul in care vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.25.


Despre recompensa

Barcelona are cota 8 la victorie in ultima etapa, daca se va impune, iar tu vei miza 50 lei, vei primi cash imediat castigul conform cotei de pe site (62.5 lei) , pentru ca restul de 337.5 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu. Atat pariul pe victoria Barcelonei, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:45, introducand codul ZFBNDK
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Real Sociedad
  • Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita
  • Daca Barcelona se impune vei primi cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2


Barcelona e imbatabila pe teren propriu >>>