Barcelona are cota 40 la victorie cu Villarreal

Barcelona are din nou sansa de a trece duminica pe primul loc in La Liga, chiar si pentru doua ore, in etapa cu numarul 14 primind vizita celor de la Villarreal. Barcelona s-a impus in ultimele 8 intalniri directe de pe teren propriu, in precedentele 7 marcand cel putin 3 goluri. Avand in vedere acest lucru, gasim extrem de oportuna oferta casei de pariuri Betfair, care prezinta cota 40.0 pentru victoria catalanilor in fata lui Villarreal.


Promotie cu sanse foarte mari de castig >>>


5c02fa0499a97_1543698948.jpg

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (duminica, 19:30) introducand codul ZFBNGX. Din piata Sportsbook plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei in partida cu Villarreal. In vederea cotei marite se considera cel mult 5 lei, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Barcelona are cota 40 la victorie cu Villarreal, daca se va impune urmand ca tu sa castigi 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 19:30, introducand codul ZFBNGX
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei de pe teren propriu cu Villarreal
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca Barcelona se va impune vei primi miza inapoi in cont cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Promotie cu sanse foarte mari de castig >>>