Barcelona are cota 4 la victorie in Copa del Rey

Mansa a doua a optimilor de finala in Copa del Rey dintre Barcelona si Celta Vigo se va desfasura pe Camp Nou joi, incepand cu ora 22:30. In tur cele doua obtineau o remiza cu doua goluri, catalanii evoluand insa cu o echipa mai slaba decat de obicei.



In mod clar Barcelona va introduce o echipa mai puternica joi, care nu ar trebui sa aiba emotii in a invinge, mai ales ca formatia antrenata de Ernesto Valverde va juca pe teren propriu. Cota normala la victorie este una destul de mica, pe care nu am fi tentati sa o plasam. Casa de pariuri Betfair pluseaza insa mult, oferind cota 4.00 catalanilor la victorie, nu oricine putand insa beneficia de aceasta.


Ce trebuie facut?


Barcelona are cota 4 la victorie in Copa del Rey, la promotie fiind eligibili doar cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora meciului folosind codul ZFBNAE. Dupa ce ai realizat acest lucru, trebuie ca primul tau pariu de la Betfair sa fie efectuat in piata Sportsbook, pe victoria Barcelonei contra Celtei Vigo din Copa del Rey. Poti plasa orice miza doresti, insa maxim 50 lei se vor lua in calcul pentru aceasta cota marita, restul calculandu-se conform cotei normale de pe site.


Despre recompensa


In cazul in care Barcelona se va impune vei castiga cel mult 200 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash, pentru ca profitul sa ti se crediteze sub forma de freebet in maxim 24 ore. Pentru a da un exemplu, sa spunem ca in cazul in care ai mizat 50 lei pe acest pariu, profitand, astfel, la maxim de promotie, cei 50 lei iti vor fi rambursati cash, fara conditii de rulaj, pentru ca profitul sa il obtii sub forma unui freebet. Asta, evident, daca Barcelona se va impune.


Freebetul trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Dupa 90 zile de la creditare freebetul va expira, acesta trebuind plasat din piata Sportsbook, la fel ca pariul pe victoria Barcelonei.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana joi, ora 22:30, folosind codul ZFBNAE

·         Primul pariu pe care il efectuezi la Betfair trebuie plasat pe victoria Barcelonei in meciul contra Celtei Vigo

·         Miza maxima care se califica este 50 lei

·         Daca Barcelona va invinge miza ti se va rambursa cash, profitul primindu-l sub forma de freebet

·         Freebetul trebuie rulat o singura data in maxim 90 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba aceasta cota minima


O cota prea buna pentru a o rata