Barcelona are cota 35 sa castige contra unei formatii situate la mijlocul clasamentului

Inaintea acestei runde Barcelona se afla la egalitate de puncte cu Real Madrid in fruntea clasamentului. In weekend o va avea ca adversara pe Granada, formatie aflata pe locul 10. Catalanii au reusit sa nu primeasca gol in precedentele 5 intalniri directe pe teren propriu, impunandu-se in toate. In acest sezon  de La Liga Barcelona a pierdut doar doua puncte pe teren propriu, in derbyul cu Real Madrid. Asadar, ai toate motivele de a paria pe victoria catalanilor in partida cu Granada, pentru asta casa de pariuri Betfair oferindu-ti cota 35.0.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (19 ianuarie, 22:00) introducand codul ZFBNOG. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei contra Granadei. Cel mult 5 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Barcelona are cota mult marita la victorie impotriva Granadei, asta insemnand ca in cazul unei victorii a catalanilor vei obtine 175 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie avand cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana la 19 ianuarie, ora 22:00
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in partida cu Granada
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unei victorii a Barcelonei ti se va credita cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la cel mult 175 lei sa il primesti ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza acum pe victoria gazdelor