Barcelona are cota 35 la victorie cu Bilbao

Dupa 4 runde de La Liga in care a mers perfect, Barcelona a clacat in urmatoarele doua meciuri, obtinand un singur punct, in conditiile in care adversare au fost echipe precum Girona si Leganes. Un al treilea pas gresit ar fi prea mult pentru pretentiile catalanilor, probabilitatea de a obtine 3 puncte fiind insa mare, mai ales ca vor juca pe teren propriu. Adversara este Bilbao, formatie aflata pe locul 15. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair prezinta cota 35.0 pentru succesul Barcelonei.


Ce trebuie sa fac?

Vei fi eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (sambata, 17:15) introducand codul ZFBNFV. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in meciul de pe teren propriu cu Bilbao. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Barcelona are cota 35 la victorie cu Bilbao, in cazul unei victorii a acesteia urmand a obtine 175 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 170 lei il vei primi sub forma de freebet in termen de 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida cu Bilbao
  • Cel mult 5 lei se au in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona se va impune miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 175 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


external linkLink-uri externe interzise