Barcelona are cota 30 la victoria acasa cu Girona

Barcelona este singura formatie din La Liga care a realizat maximum de puncte dupa 4 etape, in acest weekend urmand s-o intalneasca pe teren propriu pe Girona. Sezonul trecut catalanii s-au distrat pe Camp Nou cu Girona, invingand-o cu 6-1. Acum este foarte probabil sa se intample un lucru asemanator, in vederea acestui aspect casa de pariuri Betfair prezentand cota 30 ca formatia antrenata de Ernesto Valverde sa obtina toate cele 3 puncte.


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:45) introducand codul bonus ZFBNFT. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live pe piata Sportsbook care spune ca Barcelona va castiga intalnirea de pe teren propriu cu Girona. La cota marita se calculeaza cel mult 5 lei, diferenta calculandu-se la cota de pe site in caz ca vei paria mai mult.


Despre recompensa

Barcelona are cota 30 la victoria acasa cu Girona, daca se va impune urmand a castiga 150 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul de 145 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul la o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:45, folosind codul ZFBNFT
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in partida de pe teren propriu cu Girona
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul victoriei Barcelonei miza se va rambursa cash, in vreme ce restul de 145 lei ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile


Catalanii au marcat 14 goluri in cele 4 etape >>>