Barcelona are cota 25 la victorie cu Huesca

Dupa doua etape scurse in La Liga, Barcelona este singura echipa care a reusit sa nu primeasca gol, obtinand doua victorii. Este foarte probabil ca si acum sa se intample asta, tinand cont de faptul ca partida cu Huelva se va disputa pe Camp Nou, acolo unde catalanii nu au pierdut decat doua puncte in ultimele 9 partide din campionat. Daca esti de parere ca formatia antrenata de Ernesto Valverde isi va continua parcursul fara greseala te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, conform careia Barcelona are cota 25 la victorie cu Huesca.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 19:30) introducand codul ZFBNFL. Efectueaza apoi o depunere ca sa poti plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Barcelonei in meciul de La Liga cu Recreativo Huelva. Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite.


Despre recompensa

Daca Barcelona se va impune pe teren propriu miza iti va fi rambursata cash imediat,  pentru ca restul de 120 lei sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei.  Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont pana duminica, ora 19:30, la Betfair introducand codul ZFBNFL
  • Plaseaza un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe victoria  Barcelonei in partida cu Huelva
  • Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Barcelona va castiga miza ti se va rambursa cash instant, in timp ce restul de 120 lei ti se va credita sub forma unui freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2


Misiune facila pentru catalani >>>