Barcelona are cota 12 la victorie pe teren propriu

Seara de duminica din La Liga va fi incheiata de meciul dintre Barcelona si Deportivo Alaves. Catalanii se afla la 11 puncte distanta fata de Atletico Madrid, a doua clasata, fiind neinvinsi in campionat in ultimele 5 partide obtinand tot atatea victorii, marcand 19 goluri, primind doua. De cealalta parte, Alaves a suferit 4 infrangeri din ultimele 5 partide de La Liga. Drept urmare, nu ar trebui ratata promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 12.0 pentru victoria catalanilor.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili doar cei care se vor inregistra la Betfair utilizand codul ZFBNAN. Daca ti-ai creat cont folosind acest cod nu vei mai fi eligibil la bonusul de bun-venit. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria Barcelonei in meciul cu Alaves. Pentru cota marita se vor lua in calcul maxim 5 RON.


Despre recompensa


Barcelona are cota 12 la victorie pe teren propriu, in cazul in care catalanii vor invinge miza fiind rambursata imediat cash, fara conditii de rulaj, pentru ca profitul de 55 RON sa se crediteze in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet.  Acesta trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.2 in cel mult 30 zile. In cazul in care preferi sa plasezii un bilet multiplu, cel putin o selectie de pe bilet trebuie sa aiba cota minima 1.2. Freebetul trebuie mizat, de asemenea, din piata Sportsbook. Daca pariul folosind freebetul va fi castigator, in cont se va credita doar profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, la ora 21:45, folosind codul ZFBNAN

·         Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria Barcelonei pe teren propriu cu Alaves

·         Cota marita este 12.0, miza maxima care se ia in calcul fiind 5 RON

·         Daca Barcelona va castiga miza se va rambursa automat, profitul creditandu-se sub forma de freebet in maxim 24 ore

·         Acesta trebuie pariat tot pe Sportsbook in maxim 30 zile, pe o cota minma de 1.2


Profita de cota fabuloasa