Avantajele depunerii si retragerii cu Skrill

In afara cardului de credit, o metoda eficienta de depozit, la care am observat ca incep sa recurga tot mai multi romani, este Skrill. Nicio casa de pariuri respectabila nu poate sa nu ofere posibilitatea de a depune prin aceasta metoda.
 

Ce este Skrill?


Skrill (fostul Moneybookers) este un portofel virtual in care iti pastrezi banii. Spre deosebire de cardul de credit, in cazul Skrill nu este nevoie decat sa te loghezi cu adresa de e-mail si cu parola pentru a iti putea vedea suma de bani si pentru a efectua diferite operatiuni (depunere, retragere, trimitere).
 
Daca nu ai contul Skrill verificat poti primi bani sau ii poti depune la o casa pariuri online, insa nu ii poti retrage pe card. Pentru a putea face asta trebuie sa iti verifici contul, caz in care Skrill iti va retine o suma pana in 3 euro, suma care va fi returnata dupa verificarea contului. Apoi trebuie sa introduci suma exacta luata, suma care se gaseste pe extrasul de cont si care apare in interval de o saptamana. Daca ai introdus corect suma esti verificat, putand retrage de pe Skrill pe card.
 
 

De ce este mai bine sa depun si sa retrag cu Skrill decat cu cardul?


In momentul in care depui pentru prima data la o casa de pariuri folosind cardul bancar, ti se cere sa introduci datele cardului (numarul lui, numele scris, data expirarii si acel CVC, format din ultimele 3 cifre de pe spatele cardului). In plus, la fiecare alta depunere cu cardul trebuie sa completezi CVC-ul, lucru care poate fi enervant, mai ales daca nu ai memorat cele trei cifre, situatie in care trebuie sa te uiti mereu pe spatele cardului.
 
Cu Skrill nu vei avea aceleasi probleme, aici trebuind doar sa introduci adresa de mail si parola Skrill de fiecare data cand folosesti aceasta metoda de depunere. Mai mult, daca utilizezi Skrill 1-Tap, metoda de plata adoptata de mai toate casele de pariuri, la efectuarea unui depozit trebuie doar sa completezi parola, nu si adresa de mail.
 
 
Nu credem ca mai trebuie sa spunem faptul ca te poti simti in deplina siguranta utilizand portofelul virtual Skrill, aspect simbolizat printr-un lacatel verde aflat in stanga adresei site-ului.
 
In ceea ce priveste retragerile prin Skrill, care pot fi emise doar daca ai efectuat in prealabil o depunere prin aceasta metoda, lucrurile sunt si mai simple. Daca in cazul retragerii prin card astepti intre doua si cinci zile lucratoare pana ce suma retrasa sa fie disponibila in contul bancar, timpul de asteptare aici este de 1-2 zile lucratoare, uneori chiar cateva ore.
 

Care sunt casele de pariuri ce dispun de plata prin Skrill?


Daca pana de curand la casa de pariuri Unibet nu se puteau efectua plati prin Skrill, aceasta a reparat greseala la inceputul lui 2017. Astfel, toate casele de pariuri pun la dispozitie Skrill ca metoda de plata. Trebuie specificat insa ca la Sportingbet taxa in cazul efectuarii unui depozit prin aceasta metoda este de 4.9%.
 
Aici poti vedea toate depunerile, respectiv retragerile minime ale fiecarei case de pariuri utilizand atat metoda Skrill, cat si alte metode >>>
 
De asemenea, Skrill este o metoda ideala in cazul in care te hotarasti sa iti incerci norocul la casele de pariuri online, insa constati ca majoritatea caselor accepta doar cardurile VISA si Mastercard, iar tu ai un alt card. Utilizand Skrill poti juca la casele de pariuri indiferent de cardul detinut.
 
Aparent, Skrill prezinta un dezavantaj si anume ca pentru fiecare retragere pe card bancar ti se opreste o taxa fixa in valoare de 25 RON. Spunem aparent deoarece exista o modalitate prin care sa fentezi aceasta taxa si anume depunerea sumei pe care doreesti sa o retragi din Skrill la o casa de pariuri. Dupa incheierea acestei actiuni efectueaza un depozit la acea casa de pariuri utilizand un card de credit. Astfel, poti retrage pe card fara probleme toata suma avuta in contul de pariuri, deoarece la majoritatea caselor online poti efectua retrageri utilizand aceeasi metoda  prin care ai depus ultima oara.
 

Concluzii

 
  • Retragerile prin Skrill vor fi disponibile in 1-2 zile lucratoare sau chiar in cateva ore, acestea fiind mult mai rapide decat retragerile folosind cardul
  • Utilizarea portofelului virtual Skrill este extrem de sigura
  • Pentru a efectua o depunere utilizand Skrill nu trebuie sa completezi decat adresa de mail si parola
  • Skrill reprezinta solutia optima atunci cand nu ai la dispozitie card VISA sau Mastercard
  • Taxa fixa de 25 lei la retragerea de pe Skrill pe card poate fi fentata foarte usor