Australian Open si CM handbal masculin iti aduc 100 lei

Din 24 ianuarie pana pe 27 ianuarie se vor disputa semifinalele si finalele turneului de tenis de la Australian Open, respectiv ale Campionatului Mondial de handbal masculin. Cu aceasta ocazie, casa de pariuri Fortuna lanseaza o promotie in urma careia poti castiga un pariu fara risc in valoare de 100 lei.


Profita la maxim de promotia oferita >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice client Fortuna, pentru a participa la aceasta trebuind sa plasezi minim 5 pariuri pe orice meci din tabloul de simplu masculin si/sau feminin de la Australian Open, respectiv pe Campionatul Mondial de handbal masculin, faza semifinalelor si a finalelor. Pariul poate sa fie live sau pre-live, simplu sau pe bilet multiplu, in cazul unui bilet multiplu cel putin un pariu trebuind sa fie din una dintre cele doua competitii enuntate mai sus. Miza minima a fiecarui pariu/bilet este 20 lei, cota minima a fiecarui eveniment din cele doua competitii trebuind sa fie 1.4.


Despre recompensa

 Australian Open si CM handbal masculin iti aduc 100 lei pariu fara risc daca vei plasa minim 10 pariuri care sa contina evenimente de la cele doua competitii. In cazul in care vei plasa cel putin 5 si maxim 9 pariuri vei primi un pariu fara risc de 50 lei. Pariul fara risc va fi acordat in cel mult 72 ore de la incheierea promotiei si trebuie activat in maxim 3 zile dintr-o fereastra pop-up care apare cand te loghezi. Pariul fara risc trebuie plasat intr-un interval de doua zile de la acceptare si se considera primul pariu plasat (din banii tai). Astfel, daca pariul este necastigator, miza ti se va rambursa, pana la 50 lei, respectiv 100 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza pariuri din semifinalele si finalele Australian Open si/sau ale CM de handbal masculin
  • Pariurile pot fi live, pre-live, simple sau pe bilet multiplu
  • Miza minima a pariului e 20 lei, iar cota minima a fiecarei selectii din cele doua competitii e 1.4
  • Daca vei plasa minim 5 pariuri din cel doua competitii vei obtine un pariu fara risc de 50 lei, iar daca vor fi minim 10 pariuri vei obtine unul de 100 lei


Profita la maxim de promotia oferita >>>