Australian Open 2021- ponturi tenis 17.02.2021

Salutare, Rafa aici, cu stirile si ponturile din tenis de la Australian Open 2021. Azi si maine sunt zile de sferturi de finala la Melbourne, cu meciuri extraordinare in program.

Simona Halep - Serena Williams

Simona Halep nu a reusit sa faca fata loviturilor puternice ale Serenei. Serena a servit imperial, a facut multe un-doi-uri si a profitat de mai toate mingile mai scurte ale Simonei.

Fara un al doilea serviciu cu care sa o deranjeze pe Serena, Simona nu a putut sa fructifice putinele sanse pe care le-a avut. Dar a avut break in fata in setul al doilea si se putea construi ceva acolo. Pentru asta era nevoie de lovituri castigatoare, iar Simona nu le-a avut in portofoliu.

Serena isi continua drumul catre al 24-lea titlu de Grand Slam, dar nu cred ca va reusi sa il castige.

Ponturi tenis Australian Open 17.02.2021

  • Andrey Rublev vs Daniil Medvedev - Medvedev are 4-0 in meciurile directe cu Rublev,  iar Andrey nu a castigat niciun set pana acum. Cred ca meciul acesta va fi mai strans decat celelalte, dar parca Rublev nu este inca pregatit sa il bata pe Daniil! Merg pe victoria lui Daniil aici...
  • Rafa Nadal vs Stefanos Tsitsipas - Nadal nu a pierdut niciun set la Australian Open 2021, dar cu Tsitsipas va fi altfel. Stefanos a profitat de retragerea lui Berrettini si trebuie vazut daca asta a fost un avantaj sau nu. Cred ca Rafa se va impune aici, daca e in forma fizica decenta. Doar datorita experientei superioare a lui Rafa spun asta...
  • Jenifer Brady vs Jessica Pegula - super forma aratata de Pegula pana acum, dar Brady are mai multa experienta in turneele de Grand Slam. As merge pe victoria lui Jenifer aici.
  • Barty vs Muchova -  Ashleigh e jucatoarea cu cel mai variat joc din circuit. Muchova a facut deja prea mult in acest turneu. Barty ar trebui sa seimpuna clar aici.

Nu fiti suparati de infrangerea Simonei, tenisul merge mai departe! Ne citim maine!