Au fost platiti toti utilizatorii care au pariat pe rezultatul final in Villarreal vs Barcelona

Marti seara am asistat la un meci nebun in La Liga intre Villarreal si Barcelona, incheiat cu scorul de 4-4. Dupa doar 16 minute catalanii conduceau cu 2-0, pentru ca Villarreal sa marcheze apoi de 4 ori consecutiv. Astfel, cu 10 minute inainte de final tabela arata scorul de 4-2 pentru “submarinul galben”, in prelungirile meciului Barcelona reusind insa sa mai inscrie de doua ori. Prin urmare, cu ajutorul ofertei casei de pariuri Betano toate pariurile pe rezultatul final au fost castigatoare in Villarreal vs Barcelona.

Pariaza la singura casa online unde pariurile pe rezultatul final pot fi castigatoare inca din prima repriza >>>

Cum poti beneficia de aceasta oferta?

Conform ofertei numite “Avans de doua goluri” toti cei care au plasat pariuri pe rezultatul final (1X2) vor castiga pariul in cazul in care la un moment dat in partida echipa pe care au mizat va conduce la o diferenta de doua goluri. Avand in vedere desfasurarea partidei, daca ai fi mizat pe victoria Barcelonei ai fi castigat la scorul de 2-0 pentru ea, daca ai fi mizat pe succesul lui Villarreal castigul s-ar fi acordat la scorul de 4-2 pentru “submarinul galben”, in vreme ce daca ai fi mizat pe un rezultat de egalitate ai fi obtinut castigul la finalul partidei. Castigul s-a acordat conform cotei de pe site in fiecare situatie.

Pentru a beneficia de aceasta oferta in viitor nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi un pariu pe rezultatul final (1X2). Oferta este disponibila intreg sezonul pe meciurile de fotbal din Champions League, Europa League, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga si, evident, Liga I a Romaniei, campionat pe care Betano il sponsorizeaza. Asadar, daca echipa pe care ai mizat conduce in orice moment al partidei la doua goluri diferenta, pariul va fi deja castigator indiferent de desfasurarea partidei din acel punct.

Pariaza la singura casa online unde pariurile pe rezultatul final pot fi castigatoare inca din prima repriza >>>