Au aparut deja cotele pentru meciurile de la CM2018

Au trecut doar cateva zile de cand a avut loc tragerea la sorti in vederea Campionatului Mondial de fotbal de anul viitor. Cateva case pariuri online s-au ridicat la importanta evenimentului, oferind inca de pe acum cote pentru fiecare meci din faza grupelor, insa si cateva pariuri antepost (ce vizeaza clasamentul grupei, clasamentul final sau chiar jucatorii).


Credem ca orice microbist cunoaste deja componenta grupelor Campionatului Mondial. Merita specificat ca, dintre cele 8 grupe, in doua vom vedea dueluri tari. Este vorba despre grupa B, in care se intalnesc Portugalia si Spania, respectiv grupa G, acolo unde Anglia va intalni Belgia. De cealalta parte, cea mai neatragatoare grupa pare sa fie chiar cea a gazdelor, unde Rusia se va duela cu Uruguay, Egipt si Arabia Saudita. Nici grupa H nu pare prea atractiva, aici Polonia urmand a intalni Columbia, Senegal si Japonia. Dueluri tari am putea avea si in optimile de finala, unde se prefigureaza dueluri precum Franta vs Argentina sau Germania vs Brazilia.


Sursa foto: www.goal.com


Echipele favorite au cote mai mari acum


Imediat dupa tragerea la sorti la aceasta casa de pariuri au aparut deja cotele pentru meciurile de la CM2018. Pentru fiecare din primele 8 meciuri din faza grupelor (prima etapa) ni se prezinta aproximativ 130 pariuri, in vederea celorlalte doua runde prezentandu-ni-se doar pariurile pentru rezultatul final. Interesant este faptul ca formatiilor care au clar prima sansa la victorie li se ofera cote destul de mari. Spre exemplu, in meciul dintre Franta si Australia, unde francezii ar trebui sa se impuna lejer, acestia sunt cotati la victorie cu 1.23. Si nu este singurul exemplu, detinatorea trofeului, Germania, avand cota 1.53 in fata Mexicului, Anglia 1.33 contra Tunisiei sau Polonia 2.18 in fata Senegalului. In opinia noastra, aceste cote ar trebui fructificate, plasand pariurile corespunzatoare chiar acum.


Brazilia este favorita la castigarea turneului final


Un aspect pe cat de amuzant, pe atat de interesant ne spune ca, din cele patru participari ale celor din Peru la Cupa Mondiala, una dintre echipele pe care le-a intalnit in acel an a castigat turneul.  In 1930 a fost vorba de Uruguay, in 1970 de Brazilia, care o eliminase in sferturi, in 1978 de Argentina si in 1982 de Italia. Se pare ca acest detaliu nu i-a determinat pe bookmakeri sa ii ofere Frantei prima sansa la castigarea titlului mondial. Selectionata “cocosului galic” este cotata cu a treia sansa, avand  6.5. Prima sansa ii apartine Braziliei (5.5), urmata de Germania (6.00). 


Sursa foto: www.fourfourtwo.com


Pariul va fi castigator si daca echipa aleasa de tine joaca finala mare si o pierde, conditia fiind sa bifezi casuta E/W (Each Way) de pe biletul de joc. In acest caz, miza de pe bilet se va dubla automat, iar cota se va injumatati daca echipa va pierde finala si va fi ceva mai mica decat cota normala daca o va castiga.


Casa online nu ofera insa doar pariuri antepost pentru castigatoarea Campionatului Mondial, ci si pentru jucatori sau pentru performanta echipelor in grupe. Astfel, favoriti la titlul de golgheter sunt brazilianul Neymar, argentinianul Messi si francezul Griezmann, toti cu o cota de 9.00. Al patrulea este cotat portughezul Cristiano Ronaldo (11.0). Neymar este cotat cu prima sansa si cand vine vorba de pasatori decisivi, acesta avand cota 11.0. Il urmeaza Griezmann (12.0), David Silva si Mesut Ozil, ambii cu o cota de 13.0. 


De asemenea, casa online propune si un pariu care vizeaza nationala Angliei, putandu-ne da cu opinia despre jucatorul care va fi capitan in primul meci din grupe. Favorit este Harry Kane (1.62), urmat de Jordan Henderson (4.5) si de Eric Dier (5.00).


Evident, nu puteau lipsi pariurile pentru care putem anticipa castigatoarea grupei. Prin urmare, cea mai dezechilibrata este grupa E, unde Brazilia are cota 1.25, pentru ca grupa cea mai stransa sa fie A, urmata indeaproape de G si H. In grupa A Uruguay are cota 2.2, Rusia 2.3 si Egipt 7.00, pentru ca in grupa G Belgia sa fie cotata cu 1.9 si Anglia cu 2.2, iar in grupa H Columbia sa fie cotata cu 2.4, urmata de Polonia (2.95) si Senegal (5.5). 


Profita de cotele mari, plasand pariuri inca de acum


Sursa foto Feat: www.si.com