Atat Liverpool, cat si Atletico Madrid au cote mult marite la victorie in meciul de Champions League

Castigatoarea Ligii Campionilor, Liverpool, trebuie sa o invinga pe Atletico Madrid pentru a spera la calificarea in sferturile competitiei. In turul din urma cu trei saptamani Atletico Madrid se impunea cu 1-0, Liverpool dominand insa majoritatea meciului. De precizat ca Liverpool a fost invinsa ultima oara pe teren propriu in Champions League in luna octombrie a anului 2014. In schimb, Atletico Madrid trece printr-o perioada proasta in deplasare, avand 4 remize si doua infrangeri in ultimele 6 astfel de meciuri. In vederea acestei partide din optimile Champions League, casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie pentru oricare echipa. Vorbim de cota 7.00 pentru succesul lui Liverpool si 56.0 pentru cel al lui Atletico Madrid. 

Cum obtin aceste cote imense in Liverpool vs Atletico Madrid?

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 11 martie, ora 22:00.
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Liverpool vs Atletico Madrid.
  • La cota marita se au in vedere cel mult 25 lei.
  • Dupa ce vei plasa pariul la cota marita vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Informatii despre bonusuri

  • Daca pariul tau este „verde” aceste  cote extraordinare la victorie in Liverpool vs Atletico Madrid  iti vor aduce cel mult 175 lei, respectiv 1 400 lei.
  • Vei primi instant cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore.
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile.

Aceasta este doar una dintre promotiile sportive pe care 888sport le ofera in fiecare saptamana. Urmareste site-ul nostru pentru a descoperi si altele. De asemenea, iti recomandam sa citesti cu atentie recenzia completa a casei de pariuri 888sport pentru a te convinge de avantajele deschiderii unui cont la aceasta casa de pariuri.