Astra Giurgiu - CS Universitatea Craiova

Astra se afla in fata unui meci extrem de important cu Universitatea Craiova. Echipa lui Marius Sumudica a acumulat doar un punct pana acum si este situata pe locul 10 in campionat. In aceste conditii, giurgiuvenii au mare nevoie de o victorie.

 

Anul trecut, in ciuda faptului ca nu era considerata favorita, echipa lui Marius Sumudica a reusit sa se impuna in competitia interna. De asemenea, s-a descurcat relativ bine si in perioada de pregatire, invingand chiar pe FC Copenhaga, iar ulterior si-a adjudecat si Supercupa Romaniei. Insa debutul din campionatul intern nu a fost unul extrem de fericit, giurgiuvenii pierzand meciul cu Dinamo cu scorul de 1-4.

 

Mai mult decat atat, Astra a fost eliminata din Champions League chiar de catre Copenhaga, echipa pe care reusise sa o depaseasca cu ceva vreme in urma.

 

Cat despre CS Universitatea Craiova, echipa a pierdut prima intalnire, in fata Pandurilor, reusind, totusi, sa o castige pe cea de-a doua. Craiovenii au pierdut de fiecare data la Astra acasa, insa de aceasta data par a avea o sansa in plus. Dupa cum am spus, elevii lui Sumudica nu au avut rezultate foarte bune in ultima perioada.

 

Pariere

 

Craiovenii vor fi foarte motivati, insa giurgiuvenii nu se vor preda usor. Astfel, sunt sanse mari sa asistam la un egal. La Sportingbet, egalul este cotat cu 3.25.