Asigurare pentru bilete multiple in cupele europene

Daca la mijlocul acestei saptamani in Champions League se desfasoara returul primelor 4 optimi de finala, in Europa League are loc prima mansa a aceleiasi faze. Multe dintre echipele care pornesc  cu prima sansa au cote mici la victorie, aparand astfel tentatia de a plasa mai multe meciuri pe bilet, pentru a mari cota finala. In acest sens casa de pariuri Unibet iti vine in ajutor, prezentand o promotie conform careia vei primi miza inapoi in cazul in care vei pierde biletul din cauza unui singur meci.Ce trebuie sa fac?


Toti utilizatorii Unibet, fie ei vechi sau noi, pot participa la promotie, pentru asta trebuind mai intai sa optezi la promotie din pagina acesteia. Data maxima pana la care poti opta este 8 martie, ora 20:45. Plaseaza apoi un bilet cu minim 4 selectii pre-live din Champions League si/sau Europa League. Se accepta doar rezultate finale (1X2), miza minima fiind 60 lei, iar cota minima totala 5.00, care poate fi alcatuita din 4 cote de 1.5. La aceasta asigurare pentru bilete multiple in cupele europene se ia in considerare doar primul bilet eligibil.


Despre recompensa


In cazul in care o singura selectie de pe bilet este necastigatoare vei primi un pariu gratuit (freebet) in valoare de 60 lei. Acesta va fi creditat pe 9 martie, pana in ora 19:00, expirand dupa 7 zile de la creditare. Freebetul poate fi pariat pe orice sport si la orice cota, in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nefiind creditata, ci doar profitul.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici

·         Opteaza la promotia “Asigurare pentru Liga Campionilor” din pagina acesteia

·         Plaseaza un bilet pre-live cu minim 4 selectii din Champions League si/sau Europa League

·         Fiecare selectie trebuie sa o plasezi pe rezultatul final (1X2)

·         Cota minima a biletului trebuie sa fie 5.00, iar miza minima 60 lei

·         Daca o singura selectie de pe bilet este necastigatoare vei primi un freebet in valoare de 60 lei

·         Freebetul trebuie pariat in cel mult 7 zile de la creditare


Plaseaza mai linistit un bilet pe cupele europene cu Unibet