Arsenal este cotata cu 8 la victorie, iar West Ham cu 41 in meciul de Premier League

Arsenal si West Ham se vor intalni in Premier League in acest weekend, tu putand sa obtii cote marite pentru victoria oricarei echipe doresti. Arsenal se afla la jumatatea clasamentului, avand insa o partida in minus decat 7 dintre cele 9 echipe din fata sa. In schimb, West Ham se bate pentru evitarea retrogradarii, avand acelasi numar de puncte cu ocupanta antepenultimului loc. In vederea partidei din weekend, casa de pariuri 888sport prezinta cote marite la victorie pentru oricare dintre formatii. Vorbim de cota 8.00 pentru victoria „tunarilor” si de 41.0 pentru cea a „ciocanarilor”.

 

Cum obtin cotele mult marite de la 888sport?

  • Creeaza un cont la 888sport pana pe 7 martie, ora 17:00.
  • Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei formatii in meciul dintre Arsenal si West Ham.
  • Cel mult 25 lei se calculeaza pentru cota marita.
  • Dupa ce plasezi pariul vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei.

Cum incasez banii daca pariul este castigator?

  • Aceste cote marite la victorie in Arsenal vs West Ham iti pot aduce 200 lei sau 1 025 lei.
  • Vei primi cash imediat castigul conform cotelor de pe site, restul creditandu-se ca bonus in maxim 72 ore.
  • Bonusul trebuie pariat in termen de 60 zile la o cota minima totala de 2.00, fie ca vorbim despre un pariu simplu sau despre un bilet cu mai multe selectii.

Nu rata ofertel casei de pariuri 888sport. In fiecare saptamana vom gasi, in medie, doua promotii pentru utilizatorii noi. 

Dincolo de aceste promotii tentante, se stie ca pentru pariorii cu experienta cele mai importante lucruri sunt valoarea cotelor si varietatea ofertelor de pariere, capitole la care 888sport chiar exceleaza. Citeste cu atentie recenzia completa a casei de pariuri 888sport si te vei convinge de avantajele deschiderii unui cont la aceasta casa de pariuri.