Aradul...sau Timisoara, UTA - Poli Timisoara

Maine (n.r. joi) la Siria, locul unde aradenii joaca partidele de acasa, stadionul din Arad fiind in lucrari, gazdele au adus scaune tocmai de la Budapesta pentru a forma tribune suplimentare si a da astfel posibilitatea sa fie cit mai multi suporteri care sa incurajeze UTA.

Antrenorul Laurentiu Rosu este convins ca elevii sai vor trece peste tracul aratat in prima repriza a meciului tur si vor face o partida mare, peste nivelul jocului din repriza secunda de la Timisoara.

De partea cealalta Ionut Popa, cu Neagu suspendat dupa rosul primit si fara mai vechii accidentati Poparadu, Novak şi Popovici, va incerca sa schimbe sistemul de joc si sa faca citeva modificari pentru a putea sa-i surprinda pe aradeni.
Timisorenii vor juca ofensiv pentru a  inscrie si a nu sta la mina sortii, dupa 1-2 in tur gazdele pot obtine calificarea cu doar 1-0.

Atacantul Cristian Barbut, de la violeti, ar putea juca ultimul meci pentru oaspeti, acesta indiferent de rezultatul final al jocului fiind foarte aproape de a se transfera la U Craiova.

Ambele inscriu
cota 1,83
100 lei

peste 2,5 goluri
cota 1,83
100 lei

UTA peste 0,5 gol
cota 1,60
100 lei

Betano