Andy Murray impotriva lui Richard Gasquet in optimi la Roland Garros

Richard Gasquet cu siguranta nu era favorit in runda a treia in fata lui Kei Nishikori. Japonezul era al cincilea favorit la castigarea turneului si reusise sa se impuna in ultimele partide in fata lui Gasquet, la Roma si la Madrid. De fapt, Nishikori nu pierduse niciun set in fata francezului in acest an, astfel ca multi se asteptau la o victorie relativ facila a acestui.

 

Gasquet, insa, a demonstrat o tarie remarcabila, iar gratie unui joc de exceptie, presarat cu lovituri de tip backhand superbe, a reusit sa produca cea mai mare surpriza din runda a treia. Dar Andy Murray este un jucator din alta liga, unul pe care Gasquet nu a reusit sa-l mai invinga din 2012,

 

Astfel, scotianul conduce la capitolul intalniri directe cu 7 victorii, fata de cele 3 ale lui Gasquet. Murray este in mare forma, reusind deja sa castige Masters-ul de la Roma din acest an, dupa o finala in care l-a invinsa tocmai pe marele rival Novak Djokovic. Astfel, nu este de mirare ca majoritatea caselor de pariuri il dau favorit.

 

Pariere

 

Meciul va fi unul extrem de interesant, insa, cel mai probabil, Andy Murray va reusi sa se impuna la final in fata favoritului local. Fortuna va ofera o cota de 1.25 daca pariati pe victoria lui.