Alexis Sanchez cauta golul, Camerun - Chile

Pe stadionul campioanei Spartak Moscova se va desfasura de la ora 21,00 meciul Camerun - Chile din cadrul grupei B al Cupei Confederatiilor.

Va fi al doilea meci din istorie dintre cele doua tari cele doua jucind pentru prima oara la turneul final al Campionatului Mondial din Franta 1998, partida incheiata cu o remiza, 1-1.

Astazi cred ca datele de desfasurare vor fi cu totul altele, Chile fiind cel putin teoretic mare favorita in acest joc, in conditiile in care antrenorul Juan Antonio Pizzi are la dispozitie fotbalisti precum Alexis Sánchez, Eduardo Vargas sau Arturo Vidal, doar ca sa enumar poate cei mai reprezentativi.
In mod special se asteapta azi mai mult de la vedeta Alexis Sanchez care nu a reusit gol in amicalele cu Rusia 1-1 si respectiv 2-3 cu Romania, dar a avut doua pase de gol.

De partea cealalta africanii pregatiti de antrenorul Hugo Broos vin dupa doua infringeri si doar un singur gol reusit 1-2 cu Guineea si 0-4 cu Columbia.
Desi prezinta citeva nume importante precum 
Aboubakar, Moukandjo, Bassogog si Oyongo, jocul prestat de Camerun in amicale nu prea le da sanse de mari satisfactii suporterilor.

In principiu ma astept la un joc cu goluri in conditiile in care apararile nu sunt punctele forte ale niciuneia dintre formatii.

Chile peste 1,5 gol
cota 1,73
100 lei

peste 2,5 gol in meci
cota 1,97

peste 1,5 gol prima repriza
cota 3,00
50 lei

Betano